Oh My GOD! Quake`in Text versiyonu!

0
conan
Aman tanrım dedim görür görmez. Tamamen rastlantı eseri karşılaştık onunla... Yoksa? Yoksa.... HIIIAAAA! Evek.... Linkinden anlamalıydım. önce 3DFX kartımda çalıştırmak için saatlerce uğraşmıştım, şimdi ise text modunda çalıştırmak için kasacağım.. :)

Evet evet yanlış okumadınız (okumadım da), quake`in text versiyonu çıkmış! Fakat Neden allaam... Neden? [BUT WHY, DAMMIT? WHY? If you have to ask why, you're not a member of the intended audience. Please go on about your business and accept my apologies for this distraction.]

Oynamak için neler gerekiyor?
1) Linux bul
2) Linux`u çalıştır
3) Quake bul
4) Quake`i çalıştır
5) Text mode Quake`i ya burdan ya da burdan indir.
6) Unzip, untar, [tar xzvf ttyquake-version.tar.gz]
7) ttyquake scriptini çalıştır
8) Return 7
(Orjinal algoritmadan birazcık modifiye edilmiştir hehe)

Oh.. az kalsın unutuyordum... Sayfasını vermemişim: Durma klikleee!
Sen de benim gibi screenshot görmeden inanmayanlardan mısın? Peki, bu tam sana göre!

Görüşler

0
anonim
Demo versiyonuyla malesef calişmiyo yada ben caliştirmayi basaramadim:((( Deneyip basarili olan varsa bilgilendirirse sevinirim:)
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

BroodWar 1.08 En sonunda Çıktı

sundance

Aylardır beklediğimiz, InGameVoiceChat, GameReplay ve ComputerAlly gibi inanılmaz özellikleri olan Starcraft BroodWar 1.08 çıktı. Hem de tam benim tatile çıktığım gün :)))

Tabi BroodWar`ın başlangıcından itibaren devam eden Terran sempatizanlığı (Turret`ler 75 mineral!) ve Zerg düşmanlığı (Spawning Pool 200 mineral) burada da ayyuka çıkmış, ama öyle de yeneriz böyle de :)))
Son olarak eğer siz de bizim gibi CD`siz oynuyorsanız BroodWar Cracks asıl gitmeniz gereken yer. Beni aramayın `telefonu çalan ölür` oynuyoruz...

Yeni nesiller için Xenon

sundance

Zamanında SpeedBall, Cadaver, Gods, Chaos Engine gibi efsane oyunlarla Amiga ve C-64 kullanıcılarının gözbebeği olan Bitmap Brothers, tüm zamanların en iyi shootem-up'larından biri olan Xenon2'nin devamı Xenon 2000 ile huzurlarınızda.

Quake 4 GNU/Linux Sürümü

Ragnor

LinuX-gamers.net'te çıkan habere göre id software resmi olarak Quake serisin en son halkası olan Quake4'ün GNU/Linux için de çıkacağını duyurmuş.

IF Comp 2005 (IF | Interactive Fiction | Etkileşimli Kurmaca)

cemuzunlar

Yarışmaya katılan oyunları oynamak ve oy vermek için... IF Comp 2005

Kabarık bütçelerin, devasa ekiplerin, onyüzbinmilyon poligon çizebilen grafik kartlarının olmadığı günlerde, "text adventure" (IF) denen oyunlar çok popülerdi. Bu oyunlar, sadece yazarak komut vermemize izin veriyordu. Bize sunabildiği grafik ve ses kalitesi ise, bana göre günümüz teknolojileriyle yapılanların çok ötesindeydi. Çünkü sınırsız bir kaynak olan hayal gücümüzü işin içine katıyordu.

Ekran Kartları Oyun Kartlarına Dönüşecek Mi?

GtG

NVIDIA'nın kendi sitesinden yaptığı açıklamaya göre AGEIA'ı satın aldı.