Oh My GOD! Quake`in Text versiyonu!

0
conan
Aman tanrım dedim görür görmez. Tamamen rastlantı eseri karşılaştık onunla... Yoksa? Yoksa.... HIIIAAAA! Evek.... Linkinden anlamalıydım. önce 3DFX kartımda çalıştırmak için saatlerce uğraşmıştım, şimdi ise text modunda çalıştırmak için kasacağım.. :)

Evet evet yanlış okumadınız (okumadım da), quake`in text versiyonu çıkmış! Fakat Neden allaam... Neden? [BUT WHY, DAMMIT? WHY? If you have to ask why, you're not a member of the intended audience. Please go on about your business and accept my apologies for this distraction.]

Oynamak için neler gerekiyor?
1) Linux bul
2) Linux`u çalıştır
3) Quake bul
4) Quake`i çalıştır
5) Text mode Quake`i ya burdan ya da burdan indir.
6) Unzip, untar, [tar xzvf ttyquake-version.tar.gz]
7) ttyquake scriptini çalıştır
8) Return 7
(Orjinal algoritmadan birazcık modifiye edilmiştir hehe)

Oh.. az kalsın unutuyordum... Sayfasını vermemişim: Durma klikleee!
Sen de benim gibi screenshot görmeden inanmayanlardan mısın? Peki, bu tam sana göre!

Görüşler

0
anonim
Demo versiyonuyla malesef calişmiyo yada ben caliştirmayi basaramadim:((( Deneyip basarili olan varsa bilgilendirirse sevinirim:)
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Uzak Diyarlar, açık kaynak Türkçe MUD

anonim

Uzak Diyarlar Mud, ilk Türkçe açık kaynak mud projesi olarak sourceforge üzerindeki yerini aldı. Tamamı Türkçeleştirilmiş (Rom 2.4b6 tabanlı) kodu ve %95 Türkçe bölgeleriyle incelenmeye, indirilmeye ve oynanmaya hazır bekliyor. Umarız yakın zamanda pisi paketini de görürüz.

Nintendo da Microsoft gibi yeni oyun konsolunun çıkış tarihi ve fiyatını duyurdu

sidar

Microsoft'un XBox haberlerinden sonra, Nintendo da yeni oyun konsolu Game Cube'un piyasaya çıkış tarihi ve çıkış fiyatlarını duyurdu. Buna göre Nintendo Game Cube 199$ gibi rekabetçi bir fiyattan 5 Kasım 2001'de piyasaya sunulacak, ve tüm oyunlar sabit 49.95$ fiyata sahip olacaklar. 199$ gibi çok ekonomik bir fiyattan satılacak Nintendo, bakalım Microsoft'un XBox'una kafa tutarken Türkiye'deki silik halinden de kurtulabilecek mi...
url: http://www.nintendo.com

2 Oyun Haberi

redogre

Oyunlardan ilki Türk yapımı amatör bir oyun, grafikler basit, konu basit ama ben bitirene kadar oynadım açıkçası. İsmi "Hell of Fear"

Bu oyun hakkında daha detaylı bilgi ve yapan arkadaşın yorumlarıysa LEVEL dergisi forumunda.

İkincisiyse FM de 2005'in en iyi on bağımsız oyunu! haberinde geçen New Star Soccer 3. Bir gecede 4 saatimi çalan bu oyun gözden kaçsın istemedim. Sadece bir futbolcuyu yönettiğimiz bu futbol similasyonu inanılmaz keyifli. Oyuncunun idmanından özel hayatına kadar herşeyini yönettiğimiz oyunda Sensible Soccer tadında ki maç bölümlerinde de oyuncuyu biz yönetiyoruz. Arcade ve simülasyonun harika bir bileşimi.

40 bin kişinin aklı bu oyunda

FZ

Warcraft oyunu için sabaha kadar kuyrukta bekleyenler, Türkiye'de nüfusu 40 bine ulaşan sanal bir âlemin vatandaşları. Bu oyunun kardeşi Starcraft, Güney Kore'de milli spor olmuş. Üniversitede ders diye okutuluyor, onunla ilgili dört TV kanalı var, biri devlet kanalı.

V2 Tanıtım Videosu Çıktı

sansured

Ankaralı oyun yapım ekibi Vector Games'in oyun motoru V2'nin yeni tanıtım videosu çıktı. Daha önce de oynanabilir bir demo çıkartan ekip motordaki gelişmeleri göstermek amacıyla ufak bir video yayınladı.

Motora dinamik ışıklandırma ve gölge sisteminin eklenmiş olması çok daha gerçekçi bir hava katmış.

Videoya http://www.vector-games.com adresinden ya da doğrudan http://rapidshare.de/...avi.html adresinden ulaşabilirsiniz.