İlgili Yazılar

Mandrake 9.2 ISOları hazır!

ckaptan

Mandrake 9.2 ISOları 13.11 itibarı ile nihayet hazır! Bazı LG CD-ROM sürücülerinde kurulum esnasında yaşanan sorunların giderilmesine ait çalışmalardan dolayı uzayan public ISO'lar artık kullanıma açıldı...
Daha nice sürümlere!

UnitedLinux yayınlanmaya hazir!

conan

PCWorld'un soyledigine gore UnitedLinux Beta testlerini tamamlamis ve planlandigi uzere gelecek ay piyasaya surulecekmis. Haber Frankfurt'taki LinuxWorld konferansinda sirket yoneticisi Paula Hunter tarafindan duyurulmus. Hunter, beta versiyonu icin yaklasik 15.000 download yapildigini ve de ilginin cok buyuk oldugunu da belirtmis. Fiyat konusunda ise herhangi bir aciklama yapilmamis. (Ama daha onceki haberlerden 1000$'in (bin dolar!) altinda bir fiyat bicildigini okumustuk) Bilindigi uzere UnitedLinux, RedHat'e rakip olmak uzere SuSE Linux, Caldera International, TurboLinux, ve Conectiva'nin kurdugu bir olusum idi.

Slackware Linux ile Gnome Kullanmak İsteyenler İçin

some_plus

Slackware Linux en son 11 sürümünü çıkararak yine ortaya güzel bir sistem çıkardı. Paketler yenilendi ve hatalar düzeltildi. Bazılarımız bilirler Slackware Linux 10.2 sürümünden sonra Gnome masaüstü çok fazla uğraştırıyor diye slackware kde ile gelmeye başladı. Eğer sizde Gnomedan kopamam diyorsanız. Size alternatif olarak hazır paketlenmiş Gnome paketleri söyleyebilirim.

Gelecek Linux 1.1 çıktı

NisoUSTA

Gelecek Linux 1.1 çıktı. Uzun zamandır beklenen, dağıtımı iki kez geciken bu sürüm tüm linux kullanıcılarını sevindirdi.
İş ve ev ortamında dinamizm isteyen, alternatiflere her zaman açık olanlara yeni ufuklar açacak olan Gelecek Linux 1.1, yepyeni programlarıyla, masaüstünde ve sunucu altyapısında üstün eklentilerle piayasaya çıktı.
Gelecek Linux 1.1, 4 Eylül'den itibaren 2 CD halinde kitabı ile birlikte satışa sunuldu. Kurumsal destek içeren kutulu hali ise 15 Eylül'de satışa sunuldu.
Gelecek Linux 1.1, anlatılmaz, yaşanır!
Detaylı bilgi için...

E-Lapis Dergisinin Debian Özel Sayısı Çıktı

anonim

E-Lapis dergisinin Debian özel sayısını tamamladık. Alper Orus arkadaşımızın içeriğini hazırladığı bu özel sayımızı umarım zevkle okursunuz. 15 Güne kadar dergimizin 3. sayısını ve Firefox elkitabı isimli tekrar bir özel sayıyı dergimizin internet sitesinden (İndir bölümünden) ücretsiz olarak indirebilirsiniz: