Linux Semineri : Sanal Özel Ağ Sunucuları (VPN)

0
anonim
Linux Kullanıcıları Derneği, 7 Haziran Cumartesi günü İstanbul'da bir linux semineri düzenliyor. 15:00'de başlayacak seminerde, sanal özel ağ sunucularının (VPN) mimarileri, kullanım amaçları ve Linux üzerinde sunulabilecek çözümleri anlatılıyor. Özgür sanal özel ağ sunucuları arasında yer alan FreeSWan, PoPToP ve OpenVPN'e değinilecek ve alternatif çözümler tartışılacak. -Ayrıntılı Bilgi-

İlgili Yazılar

Özgür Yazılım ve Açık Kaynak Günleri 2006

butch

24-25 Şubat 2006 tarihlerinde gerçekleşecek etkinlik programı oluşmaya başladı. Bu adreste bulabileceğiniz programa ek olarak daha önceki etkinliklere gelenlerin hatırlayacağı BS2(Büyük Salon), LKD seminerlerine ayırılmış durumda. LKD programının detayları da yakında yayınlanacak.

Ciddi bir katılım beklenen etkinlik, bu yıl sizlerin de ilgisini çekebilecek bazı yenilikler içeriyor.

TBD Bilişim Kongresi, Özgür Yazılım Seminerleri

hcg

Türkiye Bilişim Derneği'nin, 29-30-31 Mayıs günlerinde, Marmara Üniversitesi, Nişantaşı Kampüsü ‐ Erdal İnönü Bilim ve Kültür Merkezi'nde düzenleyeceği III. Bilişim Kongresi kapsamında:

31 Mayıs Pazar günü, 14.00 ile 15.20 arasında Ana Salon'da Özgür Yazılım Seminerleri yapılacak. Oturum başkanlığı'nı Görkem Çetin yaparken, seminerler Enver Altın, Hakan Uygun ve Cahit Cengizhan tarafından verilecek.

Etkinlik sitesi: http://www.istanbulbilisimkongresi.org.tr

ACM İstanbul Buluşmaları #2

butch

ACM İstanbul Bölümü (ACM Istanbul Chapter) dahilinde aylık olarak düzenlenen toplantıların ikincisi 5 Ocak 2011'de gerçekleştiriliyor. Detayları bu haberin devamında, ACM Istanbul Bölümü ana sayfasından ya da Bilgisayar Bililmleri Bölümü ACM sayfasından öğrenebilirsiniz.

Bilgisayar İnsan Etkileşiminde Göz İzleme

FZ

İstanbul Bilgi Üniversitesi Bilgisayar Bilimleri Bölümü tarafından düzenlenen 8. seminerin konusu "Bilgisayar İnsan Etkileşiminde Göz İzleme". Kullanıcı arabirimi ve ergonomik yazılım tasarımı ile ilgilenen arkadaşların dikkatini çekebilecek olan bu seminerin konuşmacısı ise Gebze Yüksek Teknoloji Enstitüsü'nden Mehmet Göktürk.

Yer: İstanbul Bilgi Üniversitesi, Kuştepe Kampüsü, Akademik Kurul Odası
Tarih: 29 Nisan 2002
Saat : 18:30

İNETD Python ile Programlama Semineri

adervis

Bu hafta İNETD Teknoloji Seminerlerin'de "Python ile Programlama" seminerini Oğuz YARIMTEPE veriyor. Etkinlik önceden kayıt olmak koşulu ile herkese açık ve ücretsiz.