Linux Semineri : Sanal Özel Ağ Sunucuları (VPN)

0
anonim
Linux Kullanıcıları Derneği, 7 Haziran Cumartesi günü İstanbul'da bir linux semineri düzenliyor. 15:00'de başlayacak seminerde, sanal özel ağ sunucularının (VPN) mimarileri, kullanım amaçları ve Linux üzerinde sunulabilecek çözümleri anlatılıyor. Özgür sanal özel ağ sunucuları arasında yer alan FreeSWan, PoPToP ve OpenVPN'e değinilecek ve alternatif çözümler tartışılacak. -Ayrıntılı Bilgi-

İlgili Yazılar

İNETD Seminerlerinde Bu Hafta: İki Seminer Birden

adervis

Bu hafta İNETD Teknoloji Seminerlerin'de iki seminer birden yapılacak. İlk seminer "Linux İle Ağ Yönetimi" Can Uğur AYFER ve Yavuz Selim KÖMÜR tarafından, ikinci seminer "Linux Bant Genişliği Yönetimi" Serkan Kenar tarafından verilecek.

Etkinlik önceden kayıt olmak koşulu ile herkese açık ve ücretsiz. Seminerler IBM Linux Merkezi'nde 24 Mart 2007 tarihinde saat 14:00'de başlayarak arka arkaya yapılacak.

XQ2DB Semineri

FZ

İstanbul Bilgi Üniversitesi bilgisayar seminerlerine devam ediyor. Bilgisayar Bilimleri bölümü tarafından organize edilecek olan son seminerin konusu: XQ2DB : Bir "XQUERY - İlişkisel Veritabanı Yönetim Sistemi" Arayüzü.

Söz konusu seminerin konuşmacısı Oxygen Technologies şirketinden Cengiz Erdoğan. Yer ve tarih bilgilerine gelince:

Yer : İstanbul Bilgi Üniversitesi, Kuştepe Kampüsü, Akademik Kurul Odası
Tarih: 25 Mart 2002, Pazartesi
Saat : 18:30

Bilgi Üniversitesi Bilgisayar Bilimleri - Bölüm Seminerleri

coskung

İstanbul Bilgi Üniversitesi Bilgisayar Bilimleri bölüm seminerleri devam ediyor.

Her salı saat 18'de yapılan seminerlerin bu haftaki konuğu fazlamesai camiasının LARWEDA olarak tanıdığı Ömür Özoral.

Seminerin konusu Mobil Teknolojiler

Yer: Dolapdere Kampüsü Z-39 no'lu sınıf.

Turquaz Özgür Muhasebe Yazılımı Seminer

huseyin

15 Nisan Perşembe saat 19:00'da Linux Kullanıcıları Derneği ve IBM-Türk işbirliğiyle IBM İstanbul Linux Merkezi'nde Turquaz Semineri Düzenleniyor.

İki saat sürecek seminerin ilk saatinde Turquaz'ın yapısı, geliştirme aşaması ve vizyonu anlatılacaktır. İkinci saatinde ise özellikle programcı ve muhasebeciler için, programın dizaynı, eklenecek özellikler ve nasıl geliştirilebileceğinden bahsedilecek.

Özellikle muhasebecileri programın gelişimine katkıda bulunmaları için bekliyoruz.
Yer için tıklayınız.

Kolmogorov Karmaşıklığı Semineri

FZ

İstanbul Bilgi Üniversitesi, Bilgisayar Bilimleri bölümü tarafından kamuya açık olarak düzenlenen haftalık seminerlerin bu haftaki konusu Kolmogorov Karmaşıklığı, Coşkun Gündüz tarafından sunulacak. 18 Mayıs 2006 Perşembe günü, Dolapdere Kampüsündeki Mahkeme Salonunda saat 17:00'da gerçekleştirilecek konuşmaya ilgilenen herkes davetlidir.