J2EE ve Java Piyasası: 2005 değerlendirmesi ve 2006 tahminleri

0
innaw
Burada Javalobby'nin 2005'te yayınladığı 46 haber postasında bağ verilen makalelerin aylık toplu bir listesi bulunuyor.

ONJava'da da 2005'in kısa bir değerlendirmesi yapılmış. 2006'ya ilişkin tahminleri ise buradan alalım.

Görüşler

0
ttk
Ankara'da web tabanlı java uygulamaları için ders veren sağlam bir yer var mı arkadaşlar ?
Hiç Java bilmiyorum bu arada, C# biliyorum biraz.
0
ttk
Bu arada ilgisiz soru için kusura bakmayın. Forumda sormak istiyordum ama denk geldi, nasıl olsa ilgilenenler buraya bakar deyip mesaj attım.
0
anonim
ildiğim kadarıyla portakal teknolojinin eğitimleri vardı...
0
ttk
Merhaba
Kendi internet siteleri (olmaması imkansız, ama bekledigim isimle bulamadım) yok galiba ama arama yapınca adreslerini buldum sanırım, halen oradalarsa :)
Teşekkür ederim bilgi için.
0
anonim
http://www.portakalteknoloji.com/index.htm
0
ttk
Sağolun, dün nihayet portakal ile teknolojiyi bir araya getirmeyi akıl edip siteyi bulabildim :)
Gerçekten de güzel kurslar ve daha fazlası varmış orada. Standardın üzerinde iş yapabilen yerleri bulmak çok zaman gerçekten zor oluyor
0
innaw
http://groups.yahoo.com/group/java-egitim/
Buradan da bilgi alabilirsiniz.
0
ttk
Teşekkür ederim.
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Java'nın Başı Türkçe ile Dertte

oaygun

Başınıza gelmiştir. Java temelli pek çok yazılımın kurulumunda, önce işletim sisteminin yerel ayarlarını değiştirmek (genellikle ABD, İngilizce), yazılımı kurmak ve sonra tekrar Türkçe'ye almak gerkmektedir. Bunun nedeni de 'i' harfidir. Alfabemizin 11 ve 12. harflerinin nelere kadir olduğunu gösteren bir makale: http://java.sys-con.com/read/46241.htm

Java Teknolojileri Kongresi

anonim

Java Teknolojileri Derneği tarafından bu yıl Türkiye’de ilk kez düzenlenen Java Teknolojileri Kongresi, 18 Haziran 2005 Cumartesi günü Bilgi Üniversitesi’nin ev sahipliğinde gerçekleşecek. ‘Java Her yerde’ sloganıyla yapılan etkinlikte, Java teknolojisindeki yenilikler, Java araçları, geleceği, platform bağımsızlığı, teknoloji firmalarıyla ilişkileri ele alınacak.

Java SUN'ı Yerken

auselen

Jonathan Schwartz'ın (http://blogs.sun.com/jonathan) 23 ağustos 2007 tarihli gönderisine göre SUN'ın NASDAQ etiketi "SUNW"'dan "JAVA"'ya çevrildi.

Struts Nedir? Nasıl Kurulur?

anonim

MVC (Model View Controller) yapısı her geçen gün web tabanlı projelerde daha sık kullanılmaktadır. Struts projesi MVC tasarım kalıbımının iyi bir uygulatıcısıdır.

Java SE 6 u10

auselen

Sun, uzun süredir beklenen ve Java'nın masa üstü biçimi olan J2SE'nin dağıtımını daha kullanışlı hale getireceği umut edilen J2SE6u10'u bir süre önce çıkardı.