GTA1 ve GTA2'nin kodu açılsın!

0
sundance
Bir süre önce Rockstar Games, GTA1 ve GTA2'i Internet'ten serbest olarak indirilebilir hale getirmişti. Dahası GTA2, Windows Xp'de sorunsuz çalışacak şekilde de değiştirilmişti.

Bunun akabinde klasik oyun meraklıları da her iki oyunun kaynak kodunun açılması için bir kampanya başlattılar. Bu sayede hem GTA'lar için yeni modlar yazılabilecek, hem de GNU/Linux, BSD gibi ortamlarda da bu klasik oyunları görebileceğiz.

Ne diyelim darısı Starcraft'ın başına...

Görüşler

0
majesty
Umarım sonuç alırlar. :)

Starcraft için de fena olmaz hani!
0
Chriseba
Mantıklı bir çalışma, çünkü ne kadar GTA çıkarsa çıksın GTA2 bir klasiktir. Hele ki şu an Hamachi ile internetten bu oyunu oynayan oyuncu sayısı felaket. Karşılıklı oynanabilse süper olur...
0
Helplessness
Önce bekleyelim GTA4'ün traileri açılsın. Şunun şurasında 3 saat 33 dakika kalmış...
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Simcity 4

conan

Yeni Simcity'miz hayırlı olsun. 4. sürümüyle yeniden doğan Simcity, web sitesinden gördüğüm kadarıyla büyük bir adım atarak simcitycilikte inanılmaz gelişmelere imza atmış :)

The Escapist

cemuzunlar

The Escapist: Oyunlar ve oyun kültürü üzerine, endüstri içinden ve dışından pek çok tanınmış kişi tarafından yazılmış makale ve köşe yazılarının bulunduğu, dijital olarak yayımlanan, ücretsiz, haftalık bir dergi.

Savaş simülasyonlarında hayal edilen gerçekleşiyor mu?

anonim

Eminim bir çok simülasyon meraklısı Internet ve multiplayer oyunların yaygınlaşması ile birlikte gerçek savaş (veya barış) ortamlarında gerçek insanların farklı araçları kullanarak bir arada etkileştiği bir ortam hayal etmişir. UbiSoft'un Silent Hunter 2 ve Destroyer Command oyunları bunu sağlıyor. Silent Hunter 2 bir U-Boot (Efsanevi Alman denizaltısı) simülasyonu ve Destroyer Command bir Destroyer (Denizaltı avlayan gemi) simülasyonu. İstediğiniz oyunu alıp multiplayer ortamında birbirinizi kovalayabiliyorsunuz. Buna bir de yine UbiSoft'un IL-2 Sturmovik uçak simülasyonunu ekleselerdi müthiş olurdu ;)

Parçalanmış Yakut: Yeni Bir Oyun Geliştirme Çatısı

FZ

Shattered Ruby, Ruby kullanarak oyun programları geliştirilmesini sağlayan bir programlama çatısı.

Sistemle ilgili öğretici belgeler, teknik destek forumları ve API belgelerine erişmek mümkün.

World Of Warcarft Çinde Sınırlandırıldı

anonim

Dünyanın en büyük MMO ailesine sahip olan WoW [4 milyondan fazla sattı] , Çinli oyuncuların kendini fazla kaptırıp hayati tehlike yaşamamaları için , günlük oynama süresinde sınırlamaya tabi tutuldu.

Çinli oyuncuların kendini oyunlara fazla kaptırdığı malum. Uygulamada dünyada bir ilk sayılabilir. Kaynak http://www.turktekno.net