İlgili Yazılar

3D yazıcı ne değildir

redogre

Bundan iki yıl önce Çin'den kit halinde prusa i3 varyantı bir 3d yazıcı aldım. Hayal etmediğim birçok şey yaparken hayal ettiğim birçok şeyi de yapamadım.

Bu yazıda 3d yazıcı nedir kısmından çok, ne değildir ondan bahsetmek istiyorum. İnternet hepimizin ağzının suyunu akıtan 3d yazıcı güzellemeleriyle dolu iken bu aletin kısıtlamalarını anlatan çok az yazı var.

Öncelikle çeşitli kickstarter...

Firefox 3.5 RC 3 Çıktı

anonim

Mozilla Foundation nihayet Firefox Release Candiate 3'ü yayınladı. http://ftp.ankara.edu.tr/mozilla adresinden indirebilirsiniz

Firefox 1.5.0.2 çıktı

setcom_2000

Firefox 1.5.0.2, Intel tabanlı Macintosh bilgisayar desteği ile güvenlik ve kararlılık alanında iyileştirmeler içeriyor.

Mozilla Ubiquity

xelon

Firefox Ubiquity eklentisinin duyurulması ile blogosferde ortalık karıştı. Eğer dün bu eklentiyi duymadıysanız işte size fırsat!

Mozilla'nın tanımı ile Ubiquity, kullanıcıların web ile etkileşimini arttıran yeni bir deneysel Firefox eklentisi. Birçok özelliği ile Launchy ve benzeri yazılımlara benzeyen Ubiquity belirli komutlarla internet üzerinde yapılan işlemleri kolaylaştırmayı hedefliyor.

Zotero: Gerçekten işe Yarar Bir Firefox eklentisi

zekzekus

İnternette bir konuyu araştırırken kaybolduğunuz hissettiğiniz oldu mu hiç? Hangi dökümanları indirdim, hangilerini okudum, hangi sayfalar birbiriyle ilişkili karman çorman oldu mu kafanız hiç? Eminim olmuştur. Zotero isimli Firfox eklentisi bu karmaşıklığı gidermek için geliştirilmiş ve oldukça işe yarıyor.