Mrb,bundan önceki yorumum siteye giremedi -neden giremedi bilmiyorum!-Her neyse kitabı dün aldım ve gerçekten kitapta yer alanlar bilgilendirici ve internette bir şirket kurmayı düşünenler için sağlam bir türkçe kaynak sayılabilir.Dileğimiz sadece e-shoplarla kalmasın start-uplarımız.İçeriği yazılım olan startuplar kurulması dileğiyle.Kalın sağlıcakla.
Çıkar evet.Hatta böyle onlarcası çıkar.Ama bunların hepsi e-shop.Yani sadece internet kullanan işletmeler.Bir de şöyle viaweb gibi yazılımsal açıdan bir şirket çıksında görelim.
Evet,özellikle lokerin yorumuna katılıyorum.Eğer savunma sanayiine hazırlanan yazılımları çıkartırsak(Aselsan,Havelsan)diğer önde giden yazılımevlerimiz bu tür programlar yapıyor.Stok peogramları,cari programlar bunun gibi şeyler.Bir hevesle yeni açılanlarda böyle.Yani büyük işlere girmiyorlar.Büyüklerde büyük işlere girmiyorlar.Bilmiyorum yanlışsam düzeltin bir Koç Bilgi Grubu mesela dershane şeklinde bir sistemleri ve zaten bu dershane sisteminde dolayı varolan yetkili kişilerde çözüm işleriyle uğraşıyorlar.Yani teknik destek.Kısacası biz Türkiye olarak hep tüketici konumundayız.Ne zaman üreteceğiz bilemiyorum.ODTÜ'den mezun olmak birisi iyi programcı yapmaz bunu çoğumuz biliyoruz.Hatta ODTÜ'den 4.00 la mezun olmakda hiçbir şeydir.Ne bileyim bir Matematik Mezunu veya vasat bir üniversitenin Bilg. Müh. bölümünden bu işe asılan öğrenciler var.Bunlar yani bilemiyorum.Nası bir araya getireceğiz...
Valla şaka yollu olarak Kaslı Bir İşletim Sistemi olduğunu ve aslında katı yürekli(Yanlış anlaşılmasın burada sağlam bir işletim sistem olduğunu belirtmek amacıyla) ama aslında duygusal bir işletim sistemi.
Yardım
Editör markdown formatını desteklemektedir. Detaylı bilgi için bu adresi ziyaret edebilirsiniz.
@kullanici ile birisinden bahsedebilir veya :emoji: ile emoji kullanabilirsiniz.
Kümesteki Kartal Neden Uçamaz? Türk Girişimcilerin Internet Serüvenleri ( 7)