Linux Semineri: Özgür Yazılımlar ile J2EE

0
dfisek
Linux Kullanıcıları Derneği, Ankara'da 3 Mart Çarşamba günü bir seminer düzenliyor. Java platformunda kullanılabilecek özgür yazılımların (uygulama sunucuları, geliştirme ortamları, veritabanları, vb) anlatılacağı seminer saat 18:30'da başlıyor.
Ayrıntılı Bilgi

İlgili Yazılar

Linux Semineri : Linux´ta Multimedya

dfisek

Linux Kullanıcıları Derneği, 2 Temmuz Çarşamba günü Ankara'da masaüstü kullanıcılarına yönelik bir linux semineri düzenliyor. Linux'un video, müzik, resim, oyun, tv ve benzeri multimedya uygulamaları için kullanımının anlatılacağı seminer saat 18:30'da başlıyor. -Ayrıntılı Bilgi-

Principles of Programming using Javascript, in this Web 2.0 era

fkoksal

Güncelleme: etknlik tarihi ve saati değişmiştir.

13 Haziran Cuma günü saat 14:00'da İstanbul Bilgi Üniversitesi Bilgisayar Bilimleri Bölümünde "Reinventing Programming Education in the Web 2.0 era" başlıklı bir seminer düzenlenecektir. Seminer Dolapdere kampüsünde gerçekleşecektir ve herkese açıktır. Konuşma ve konuşmacı ile ilgili ayrıntılar aşağıdaki gibidir.

hping ile TCP/IP oyunları

FZ

Huzeyfe Önal tarafından 13 Temmuz 2007 Cuma günü İstanbul yerel zamanına göre 21:00-22:30 saatleri arasında irc.freenode.net sunucusundaki #netsec-tr kanalında "Hping ile TCP/IP Oyunları" başlıklı bir sunum düzenlenecektir. İlgilenen herkes davetlidir.

Sunum içeriği

Seminer: Açık Kaynaktan Faydalanmak

gokhanozbulak

Hakia çalışanı, Read/WriteWeb analisti,Grou.ps'nun kurucusu Emre Sokullu 'Açık Kaynaktan Faydalanmak' konulu bir seminer vermek üzere 23 Kasım Cuma günü saat 18:00'da Dokuz Eylül Üniversitesi Alsancak DESEM'de olacak.

Linux Semineri : Evlog ile Olay Kayıtlarının Tutulması

dfisek

Linux Kullanıcıları Derneği Çarşamba günü saat 18.30'da Ankara'da linux semineri düzenliyor. Murat Koç tarafından verilecek olan seminerde, Evlog özgür yazılımı ile enterprise seviyesindeki sistemlerde olay kayıtlarının tutulması anlatılacak. - Ayrıntılı bilgi -