Linux Semineri (Ankara) : SQL´e Giriş

0
dfisek
Linux Kullanıcıları Derneği, Çarşamba günü Ankara Üniversitesi'nde bir linux semineri düzenliyor. Veritabanı sunucularında kullanılan standart sorgulama dili olan SQL'in anlatılacağı seminer saat 18.30'da başlayacak. -Ayrıntılı Bilgi-

Görüşler

0
anonim
arkada oturanlara dikkat edin bazen uyuyan olabilo:)
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

9 Mart Penguen Kahvaltısı

kocak

Bahar geliyor, penguenler kahvaltıda buluşuyor.

Daha önce Ankara Saklıbahçe'de yapmış olduğumuz kahvaltı etkinliğimize yeni bir buluşmayla devam ediyoruz.

Linux Semineri : PHP ile PostgreSQL Uygulamaları

dfisek

Linux Kullanıcıları Derneği, İstanbul'da Cumartesi günü bir seminer düzenliyor. Saat 15:00'te başlayacak olan seminerde PHP programlama dili ile dünyanın en gelişmiş açık kaynak kodlu veritabanı sunucusu olan PostgreSQL'in birlikte çalışmaları ele alınıyor. PHP programlama dilinde yer alan PostgreSQL veritabanı sunucusuna erişim ve işlem fonksiyonları incelenerek, fonksiyonlar örnek uygulamalar ile anlatılacak. -Ayrıntılı Bilgi-

Linux Semineri : Postfix E-Posta Sunucusu

anonim

Linux Kullanıcıları Derneği, Çarşamba günü (bugün) saat 18.30'da Ankara Üniversitesi'nde linux semineri düzenliyor. Seminerde, birçok UNIX tabanlı işletim sistemi ile birlikte gelen ve yaygınca kullanılan Sendmail e-posta sunucusunun; performanslı, Sendmail uyumlu, güvenilir ve esnek alternatifi Postfix, bu seminerde tanıtılıyor. Bu seminerden sonra niçin hala Sendmail kullandığınızı bir kez daha düşünebilirsiniz... (http://www.linux.org.tr/seminer/)

4. Linux ve Özgür Yazılım Şenliği başlıyor!

loker

Linux Kullanıcıları Derneği'nin her yıl düzenlediği Linux ve Özgür Yazılım Şenliği 19-22 Mayıs 2005 tarihleri arasında Ankara Milli Kütüphane Konferans Salonları'nda gerçekleşiyor.

Bilgisayar Bilimleri Seminerleri - Internet Güvenliği

FZ

İstanbul Bilgi Üniversitesi, Bilgisayar Bilimleri Bölümü tarafından düzenlenen seminerlerin dokuzuncusunda konu "Internet Güvenliği".

Bu seminerin konuşmacısı Boğaziçi Üniversitesi Elektrik-Elektronik Müh. bölümünden Doç. Dr. Kemal Cılız.

Tarih: 13 Mayıs 2002, Pazartesi
Saat: 19:00
Yer: İstanbul Bilgi Üniversitesi, Kuştepe Kampüsü, Akademik Kurul Odası