İlgili Yazılar

Google Android İşletim Sistemi Kullanan Telefon Prototipleri Çıktı

anonim

Google Android işletim sistemini kullanan yeni nesil cep telefonlarının ilk prototipleri kullanıcıların beğenisine sunuldu. IPhone ve Windows CE'ye ciddi rakip geliyor.

Google's Android Is Here -- iPhone Better Watch Its Back

Google'dan WebApp

anonim

Bildiğiniz herseyi unutun...

Google WebApp isimli yeni bir framework ile hem Amazon EC2, S3 gibi servislere rakip çıkıyor, hem de web uygulamalarını geliştirebileceğimiz yeni bir platform sunmuş oluyor.

Google Image Labeler

faraklit

Google resimlere etiket (label) atamayı zevkli bir oyunla internet kullanıcılarının üstüne yıkıyor. 90 sn içinde gördüğünüz resime karşınızdaki eşinizle beraber etiket veriyorsunuz, aynı etiketi verince de puan kazanıyorsunuz: http://images.google.com/imagelabeler/

Google Gmail ile Chat'i Birleştirdi

Skeleton

Google, Gmail kullanıcalarının ayrı bir chat programı gerektirmeden diğerleri ile metin mesajları gönderip/alabileceği bir servis olan Gmail Chat'i duyurdu. Bu yeni özellik ile Gmail içerisinde nerede olursanız olun, kontak listenizdekilerin durumunu görebilecek ve onlarla konuşabileceksiniz. Bunun yanında yaptığınız görüşmeleri Gmail hesabınıza kaydetme özelliği de mevcut.

Google AdSense ve EFT Dönemi

anonim

Google AdSense yayıncılarının ödemelerini Türkiye'de de EFT ile ödeme hizmetini başladı. Daha önce Google'dan çek bekleyen yayıncıların paraları artık doğrudan banka hesaplarına yatacak.