Yurtdışı Internet Çıkışlarında Sorun

0
FZ
Türk Telekom, denizaltı fiberoptik kabloların bu sabah kopmasından kaynaklanan yurtdışı internet çıkışlarında yaşanan sorun nedeniyle, hizmeti alternatif yollardan verecek.

Türk Telekom Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, saat 08.20'den itibaren Türk Telekom'a ait sea-me-we3 denizaltı fiberoptik kablolarda meydana gelen kopmadan dolayı, Türkiye'nin yurtdışı internet bağlantılarında aksamalar yaşanıyor. Problemin kaynağının tespiti ve kısa sürede giderilmesi için çalışmaların sürdürüldüğü belirtilen açıklamada, hizmetin geçici olarak alternatif yollardan verileceği ve gelişmelerden kamuoyunun bilgilendirileceği kaydedildi.

Kaynak: http://www.radikal.com.tr/veriler/2004/01/04/haber_101242.php

Görüşler

0
Armish
Deja vu [sozluk.sourtimes.org]? [ 1 [www.fazlamesai.net] ] [ 2 [sozluk.sourtimes.org] ] [ 3 [www.vangoghgallery.com] ]
0
Armish
Ohom.. Linkler yanlis olmus :(
Deja vu => http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=deja+vu

1 => http://www.fazlamesai.net/modules.php?name=News&file=article&sid=1601

2 => http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=turk+telekom

3 => http://www.vangoghgallery.com/images/scream.jpg
0
aseroglu
Teşekkür ediyorum Türk Telekom'a, bir pazar günümüz vardı maillere bakmak için, ona da bakamadık, sabahtan beri deli oldum hotmail i açamadım yaaa
Açıkçası bunun sebebini, bu haberi görünceye kadar bilmiyordum, haberi buraya eklemen çok iyi olmuş Armish, sagol!...
0
Armish
Aslinda bana degil FZ'ye tesekkur etmek gerekiyor. Haberi o ekleyip, bilgilendirmis bizi...
0
crematorium
lanet olsun, yine mi! umarim p.tesi sabahi alternatif olarak dusundukleri cozum ise yarar bir seviyede yurtdisi cikisi saglar yoksa 1 is gunum ve belki de daha fazlasi yine ziyan olacak!!!! :(
0
murat09
Bugün sabah(5 Ocak 2004 Pazartesi) itibariyle toplam yurtdışı çıkış kapasitemiz olan 1.6 Gbps'nin yarısı 800 Mbps erişime açılmış, TTelekom'dan yapılan açıklamaya göre.
Şimdi ben hesap ediyorum, ben ADSL ile 1Mbps bağlıyım. Benim gibi 800 abone daha olsa -ki binlerce var- Aaa! Bak kapasitemiz bitti! Olaya bak sen! 60000 ADSL portu satıyorsun, o yetmedi 200000 tane daha portu Alcatele ihaleyle(!!!) işi verip devreye sokmaya hazırlanıyorsun. Dial-Up larla FR ları saymadım bile! Bunları düzgün bir internete bağlayamadığın belli de, nereye bağlayacaksın?
Burada bizi 1.5 milyar zarara soktu bu Tekelkom. Santralde yok diye WLAN cihazlarla bağlattık (50 metreyle santral farkı!) , bu WLAN cihazlarının ödenekleri bilin bakalım nerden çıktı. Yine halkın parası. 1 ay sonra da sözleşme yapmaları durdurulunca "biz şimdi sizin santrale ADSL getirdik gelin alın" diyorlar, üstelik bir daha abonelik açma (yaklaşık 400 milyon) daha alacaklarmış. E o zaman neden bizi boş yere masrafa soktun?
Ben la havle vela kuvvete diyorum. Başka bir şey daha demiyorum.
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Bir Laptop Ver Bir Laptop Al

FZ

12 Kasım ile 26 Kasım tarihleri arasında OLPC "Give One Get One" isimli bir kampanya sürdürüyor. ABD ve Kanada için geçerli olan bu kampanyaya 399$ bağışladığınız takdirde bir XO laptop bilgisayar gelişmekte olan ülkelerden birindeki bir çocuğa verilirken bir laptop sizin yakınınızda seçeceğiniz bir çocuğa yollanıyor.

Kanada ya da ABD'de bir tanıdığınız var ise sizin de bu kampanyaya destek vermeniz mümkün.

İstanbul Bilgi Üniversitesi Araştırma Görevlisi Arıyor

FZ

İstanbul Bilgi Üniversitesi, Bilgisayar Bilimleri Bölümü araştırma görevlisi arıyor.

İstanbul Bilgi Üniversitesi Bilgisayar Bilimleri Bölümü teori ağırlıklı eğitim veren bir bölümdür. Türkiye'de Özgür ve Açık Kaynak Kodlu Yazılımı desteklemek ve geliştirmek üzere çalışmalar yapmaktadır.

Linux Şenligi 2

redial

1-4 Mayıs 2003 tarihleri arasında Yıldız Teknik Üniversitesi'nde gerçekleştirilecek olan Linux Şenliği 2'ye herkes davetlidir. Şenlikte çok ciddi bir oyun turnuvasının düzenleneceğini de belirtmekte fayda var ;-)

Turkcell ve Telsim'e rekor ceza

crematorium

Rekabet Kurulu, Aria'nın başvurusu üzerine kendisiyle `roaming´ yapmadıkları gerekçesiyle Turkcell'e 22 trilyon lira, Telsim'e de 8.6 trilyon lira para cezası verilmesine karar verdi.

Aria'nın sahibi İş-Tim'in ''kendisiyle ulusal dolaşım anlaşması yapılmaması nedeniyle hakim durumun kötüye kullanıldığı gerekçesiyle'' yaptığı başvuru üzerine konuyu değerlendiren Rekabet Kurulu, 4054 sayılı Rekabetin Korunması Hakkında Kanunun kapsamı çerçevesinde rekabeti engelleyici veya kısıtlayıcı eylemlere karşı her piyasada olduğu gibi telekomünikasyon pazarında da Rekabet Kurulu'nun görevli ve yetkili bulunduğunu bildirdi.

Haberin devamı için: Hurriyetim

Verimerkezi ile havuz ısıtmak

Betelgeuse

Bir verimerkezindeki sunucuların ürettiği ısı ile neler yapılabilir dersiniz?