Linux Şenligi 2

0
redial
1-4 Mayıs 2003 tarihleri arasında Yıldız Teknik Üniversitesi'nde gerçekleştirilecek olan Linux Şenliği 2'ye herkes davetlidir. Şenlikte çok ciddi bir oyun turnuvasının düzenleneceğini de belirtmekte fayda var ;-)

Görüşler

0
anonim
katılımın yüksek olacağını umuyorum.
her linuxcunun orada olması gerek.
0
anonim
2002 DE ANKARADA İDİ MÜKEMMELDİ
NEDEN BU YIL ANKARADA YOK BİZLERİ SEVGİNİZDEN EKSİK BIRAKIYORSUNUZ. SİZCE LİNUX DOSTLARI
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Çin'de Bilgisayar Adaletin Temelidir!

noworriesci

Ne yargıç, ne de jüriler karışıyor. Çin'de resmen uygulamaya geçen yöntemle suçun ve suçlunun verileri bir sisteme giriliyor, cezaya bilgisayar karar veriyor.

İşletim Sistemi Pazarı Agresifleşiyor

junkie

CNN internet sitesinin Herald Tribune gazetesine dayanarak verdiği habere göre, Microsoft, lisans ücreti bulunmayan Linux'a karşı işletim sistemi pazarını kaybetmemek için, yöneticilerine fiyatlarını aşağıya çekebilme yetkisi verdi.

Ebay, Skype'ı Satın Aldı

wizzyfx

Son zamanlarda sıkça duymaya başladığımız şirket birleşmelerinden biri daha gerçekleşti. Hepimizin yakından tanıdığı açık arttırma sitesi Ebay, internet tabanlı populer sesli iletişim programı Skype'ı satın aldı.

Paragent Artık Açık Kaynak

zekzekus

Dana önce bu haberde adı geçen Paragent firması, geliştirdiği Bilgi İşlem Birimlerinin, sorumlulukları altında olan bilgisayarları izlemelerine ve gerektiğinde müdahele etmelerine olanak sağlayan yazılımını artık açık kaynak modeli ile dağıtacağını duyurdu.

Symantec Büyümeye Devam Ediyor

parsifal

Bünyesine kattığı firmalarla büyümeye ve gelişmeye devam eden Symantec, en son Vontu'yu da Symantec ailesine dahil etti.