Yerli Otomobil Etox Yollarda

0
anonim
Daha önce fazlamesai'de de duyurusu yapılan ve yorumları alınan Etox marka spor arabanın 2.'sinin yollarda olduğu geçenlerde haberlerde yer aldı: Cumhuriyet, Superonline, Hurriyet
Daha önce fazlamesai'de de duyurusu yapılan ve yorumları alınan Etox marka spor arabanın 2.'sinin yollarda olduğu geçenlerde haberlerde yer aldı. Sanırım bir önceki haberden sonra GtG'nin dediği işi ("Arabanin testini hizli tamamlayabilmek icin vardiya usulu direksiyon salliyor olabilirler mi") bitirmiş olmalılar! Ne dersiniz bu haberden sonra Türk'ün Türk'ten başka düşmanı yoktur gibi bir şeye ulaşabilir miyiz?

Görüşler

0
3lobyte
ye benzerlik konusuna değinmek istemiyorum muhakkak arabalar birbirlerine benziyorlar fiesta ya bakın peugeota bakın yeni megane bakın bu arabalar tasarım çizgileri açısından birbirlerine çok yakınlar.
ancak burada dikkat çekilmesi gereken olay şu 1.5 dizel motor g sınıfı komik biraz gerçi bunun prototip olmasından kaynaklandığı söylenmiş . Ancak otomotiv sektöründe olan ve otomotiv pazarlama ve reklam çalışmaları yapmış biri olarak bakılınca. g segmenti Türkiyede üretmek çok büyük bir kumar seri üretimde dahi pazarının türkiye olması zor, özel üretim gibi bir mantığa yöneleceklerse bilmiyorum o zaman iş değişebilir ama yinede o bile zor.

ben böyle bir işe kalkışsam yatırım maliyetlerinin altından kalkıp işin kendisini büyütmek amacıyla özellikle arap ve afrika ülkelerininde talep edebileceği ucuz b yada c sınıfı araçlarla bu işe başlayıp belirli bir hacim kazandıktan sonra c ve d segmentlerine geçiş düşünürdüm, g segmentini hedefliyorsanız olmaya çalıştığınız şey avrupa ve Amerikada bul miktarda bulunan özel üretim lüks spor araba üreticilerinin modeli olmaktır ama avrupada pazar bulmanın Türkiye'ye bakışı belli olan bu gurupta pekte kolay olmayacağını düşünüyorum açıkçası.
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Durdurun Torrentleri, Hapse Girmeyesüz!

realist

Vatan Gazetesi'nden Levent İçgen'in haberi. Telif Hakları ve Sinema Genel Müdürü Doç.Dr.Abdurrahman Çelik aynen şöyle demiş:

İstanbul'da Sahte iPod (ama ne sahte!)

FZ

The Inquirer okuyucularından David Jenkins, bir İstanbul ziyareti sırasında sahte bir "iPod" görmüş.

Üzerindeki takoz gibi Tahoma fontu ile bir sahtecilik şaheseri karşısında susuyor ve derin bir tefekküre dalıyoruz.

Kaynak: The Inquirer

Bu Cuma OOXML'e Hayır Deme Şansı!

zekzekus

Bu haberde bahsedilen OOXML konusu ile ilgili olarak, Özgürlükiçin.com e-posta listesine atılan bir mesaja dikkat çekelim:

Yasaklar kalktı mı?

anonim

Artık Türkiye'de site kapatmalar olağan duruma gelip bir haber değeri taşımadığından burada da gündeme gelmiyor. Yıllardır yasaklı olan Youtube'un yanısıra geçtiğimiz günlerde yasaklanan Lastfm ve Myspace'in yasakları Cumhuriyet gazetesi'nin bu haberine göre kalktı. Darısı Youtube ve diğer benzeri sitelerin başına diyorum.

BSA´yı da vururlar :)

redial

BSAnın sitesine girişte açılan bir pop-up aşağıdaki uyarıyı yapıyor :)