BSA´yı da vururlar :)

0
redial
BSAnın sitesine girişte açılan bir pop-up aşağıdaki uyarıyı yapıyor :)
DİKKAT!

BSA Türkiye'nin, Opaserv adlı solucanla ve bunun yayılmasıyla hiçbir ilişkisi bulunmamaktadır.

Opaserv solucanı, kurbanlarına, bilgisayarlarının lisanslanma sorunları nedeniyle BSA tarafından kapatıldığına dair bir mesaj göstermektedir.

BSA, zarar vermek amacıyla virüs yayanların varlığından üzüntü duymakta ve bu tür eylemleri kınamaktadır.

Eğer Opaserv adlı solucanın bilgisayarınıza zarar verdiğini düşünüyorsanız, lütfen teknik yardım alınız ya da aşağıdaki Web sitelerinde solucanla ilgili olarak yazılmış ayrıntılı bilgileri okuyunuz.

Görüşler

0
oktay
Baya bir zamandir sayfa icerigi olarak vardi o uyari. Her ne kadar BSA Turkiye'ye gIcIk oldugum kadar hic bir kurum veya kurulusa gIcIk olmasam da, bu tip seyleri yine de kimseye yapmamak lazim.
0
anonim
bence hayir
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Neden Xnuke Sistemleri?

korhan

Beni uzun zamandan beridir rahatsız eden ve şu son zamanlarda daha bir gözüme batan bir durum var. Bu Xnuke sistemler çok fazla kullanılıyor, o site senin bu site benim (surf) yapalım diyorsun, ya da bir arama motoruna girmişsin sana liste vermiş aramaya derinlemesine dalmışsın ve açılan bir pencere "şu sayfayı görmeniz yasak üyelik için tıklayın", site içinde bir yerlere gitmeye çalışıyorsunuz, "hooop kardeşim," diyor, "buraya girmek için üye olman gerekli"...

Neden bu kadar fazla hazır betik kullanılarak siteler yapılıyor? Yoksa site yapmak çok mu zor, birkaç satır HTML ile yapılımıyor da illa Xnuke sistemlerden biri kuruluyor?

Durumu incelemek için de mi savcı lazım?

experience

Türkiye'de internet hakkında düşünceniz nedir bilmem ama belki şuna bi goz atmak istersiniz.(Ed: Tabi isteriz ama umarım bir dahaki sefere siz de Türkçe karakterlerle yazmak istersiniz :)
Gectigimiz ay dedicated sunucumuzun da barındığı serverlara DDOS saldirilari olmustu. Saldırılarda ortalık biraz karışmış ve bize de ISPmizden mailler gelmişti. Sistemini koruyun vs. tadinda. ve bize bazi loglar maillemişlerdi. Bariz syslog'ları idi, saldırılara yönelik. Yani bu logları ciddiye almışlardı.
Bundan yola çıkarak bizim serverımıza sürekli saldıran bir saldırgani logları ile beraber Türk Telekom'a bildirmeye karar verdim. Ve şu emaili yazdım.

TBD: İnternet Suçun Sebebi Değil Aracıdır

fsniper

Türkiye Bilişim Derneği, "İnternet suçun sebebi değil aracıdır" başlığı ile sitesinde bir basın açıklaması yayınladı.

Konu ile yorum yapmayıp tartışmaları foruma ve yorumlara bırakıyorum.

Bu Cuma OOXML'e Hayır Deme Şansı!

zekzekus

Bu haberde bahsedilen OOXML konusu ile ilgili olarak, Özgürlükiçin.com e-posta listesine atılan bir mesaja dikkat çekelim:

Bedavacılık, GPL, Efsaneler, Hurafeler

anonim

Barış Şimşek'in blogunda dolanırken çok ilginç bir yazıya denk geldim. Başlık "Bedavacılık, GPL, Efsaneler, Hurafeler"

http://www.enderunix.org/simsek/

Oldukça uzun ve etkileyici. Biraz insafsızca eleştirmiş ama doğruluk payı da yok değil.

Sanırım opensource geliştirmeden önce tartışacağımız çok konu var.