Türk Sistem ve Ağ Yöneticileri Bir Araya Geliyor

0
Luniz
Türkiye'de ki tüm sistem ve ağ yöneticilerini bir araya toplamayı hedefleyen sosyal bir topluluk oluşturuldu.

TBase Administrative Pit Stop adı altında oluşturulan site ile bir araya gelmeyi hedefleyen grup, birlikte sosyal etkinlikler gerçekleştirmek, toplantılar düzenlemek, eğlencelere katılmak vs. gibi etkinlikler ile bir araya gelmeyi amaçlıyor.
Sitenin forumları ile koordinasyonu gerçekleştiren üyeler belirli günlerde bir araya geliyorlar.

Aynı zamanda site forumlarından güncel ve geçerli sorunlarına her platformda yanıt bulup ve güncel güvenlik konuları, oyunlar, hardware gibi konulardada fikir alışverişinde bulunabiliyorlar.

İlgilenenler için web adresi : tbase.gen.tr
Forumlar için: tbase.gen.tr/forum

Görüşler

0
Tarık
Zamanında burada olsaydımda olmayan bir güruhtan ne denli saçma bir oluşum yaratılmaya çalışıldığından falan bahsetseydim, birileri ne diyorsun sen vs. deseydi. Maalesef yoktum buralarda ve maalesef şu anda ne tbase kalmış ne tbase.gen.tr
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Hans Reiser cinayet şüphelisi olarak tutuklandı

anonim

ReiserFS dosya sistemiyle adını duyuran Hans Reiser boşandığı karısının katil zanlısı şüphesiyle tutuklandı.Polis bir süredir kayıp olan eski eşinin öldürülmüş olabileceği şüphesiyle Hans Reiser'ı göz altına almış. Haberin orjinaline buradan ulaşabilirsiniz. Bu haberin üzerine reiserfs ve açık kaynak kodlu yazılımlar hakkında türlü geyik de hemen ardından yapılmaya başlanmış. Acaba açık kaynak kodlu yazılımlar çıldırmamıza bir sebep mi yoksa çıldırmamızın bir sonucu mu? Burada uzayan bir tartışma trafiğine rastlamak mümkün.

E-öğrenme İçin 2.500.000$

FZ

Carnegie Mellon üniversitesi Internet tabanlı öğrenmenin etkilerinin araştırılması için 2.5 milyon $ tutarında bir fon elde etmiş. Bu para, normal fiziksel sınıf eğitimindeki öğrencilerin aynı zamanda Internet üzerinden de ders almalarının nasıl bir etkiye yol açacağının araştırılması için üniversiteye bağışlanmış durumda.

Söz konusu e-öğrenme sistemi: Open Learning Initiative (OLI). OLI bünyesinde şu anda biyoloji, matematik analiz, kimya, fizik, statik, empirik araştırma yöntemleri, istatistik, mantık ve kanıtlar, Fransızca gibi dersler bulunuyor. Bu dersler üniversite giriş seviyesinde hazırlanmış halde.

Türkiye Uzgörü kazanıyor!

anonim

İTÜ IEEE kulübünün lisans öğrencilerinin yazılarından oluşan bir "Uzgörü" adlı dergi hazırladık. Dergi iki ayda bir yayınlanacak.

Samba Geliştiricisi MS-Novell Patent Anlaşmasını Protesto İçin İstifa Etti!

FZ

Açık ve özgür yazılım kod dünyasının efsanevi isimlerinden, Samba geliştiricisi Jeremy Allison, MS ile Novell arasındaki patent anlaşmasını protesto amacı ile Novell'den istifa etti.

CloudBook ASUS Eee PC'ye Rakip Olabilecek mi?

desenturk

"Bilgisayar fiyatlarının ucuzlaması, internetle birlikte hayatın her noktasına sızan bu cihazların nimetlerinin daha çok insan tarafından kullanılması anlamına geliyor. Bu yüzden özellikle fakir nüfus için kritik önemde. Amerikan Everex firması da bu konuda kafa yoran firmalardan biri. Şirket 199 dolara sattığı TC2502 modelinin ardından geçtiğimiz günlerde sadece 900 gram ağırlığında ve 399 dolar etiketli taşınabilir bilgisayarı CloudBook'u tanıttı. 7 inç ekran, 30GB sabit disk ve 1,2 GHz işlemciye sahip modelin teknik ayrıntıları everex.com adresinde."