İlgili Yazılar

Şimdi Yandık!

anonim

Sn. Ferruh Mavituna'nın sitesinde gözüme çarpan habere göre Red Hat, ev kullanıcılarına windows u tavsiye etmiş.
Haberin devamı ise burada...
not: Haberler inglizce yazılı olduğundan, İngilizce bilen abilerimden bu haberin yorumunu beklerim.

Fedora Core 2 (test1) hazır

murat09

Popüler Linux dağıtımlarından Fedora, Core2 nin test sürümünü download'a hazırladı. Indirmek için burayı kullanabilirsiniz. RH aynı zamanda AMD64 Opteron işlemciler için geliştirilen Fedora Core1 'in de test sürümünü download'a açtı.

Fedora Project: Red Hat nereye gidiyor?

anonim

GNU/Linux dünyasını ikiye ayıran Fedora Projesi konseptini kısaca irdelemek ve Linux´un devi Red Hat´in geleceğine şöyle bir bakmak istedim:

Red Hat Fedora´yı ilk duyurduğunda önce olumlu bakmıştım. Ardından Fedora´nın bir Açık Yazılım projesi olarak ürettiklerini Red Hat´in alıp biraz süsleyip püsleyip belki biraz da geliştirip Red Hat Enterprise Linux olarak ciddi satış fiyatları ile piyasaya süreceğini anladım. İlk başlarda bu durum biraz moralimi bozdu ve Red Hat´e sinirlendim. Ancak ardından Lindows, Libranet gibi daha birçoğunun Debian ile aynı şeyi yapmakta olduğunu hatırladım.

Fedora Core3 Test

resilence

Fedora Core 3 test sürümü duyuruldu, x86-64 mimarili işlemcilerde kullanılabileceği de bilgiler arasında...

linuxiso.org'dan indirebilirsiniz.

Fedora Core 3 çıktı

conan

RedHat'in community dağıtımı olan Fedora'nın core 3 sürümü karşınızda. Bu dağıtımda Fedora biraz daha şişmanlamış. 4 CD program ve 4 CD kaynak koduyla zenginleşmiş epey. Aynı zamanda x86-64 ve i386 mimarilerini de destekliyor. Indirin Bug bulduysaniz paylaşın E-posta listesine kaydolun ;)