İzmir´de Linux Semineri

0
o_ozardic
İzmir Yüksek Teknoloji Ensititüsü Bilgisayar Topluluğu bugün (27 Mart Perşembe ) Gülbahçe Kampüsü'nde bir linux semineri düzenliyor. Seminerde Onur Küçük tarafından katılımcılara Linux İşletim Sistemi hakkında bilgi verilecek. Saat 13:15'te başlayacak seminere katılım ücretsiz, ayrıca katılımcılara Knoppix CD'si hediye olarak verilecek.

Ulaşım : Üçkuyular'daki garajdan yarım saatte bir kampüse araç bulunmaktadır.

Görüşler

0
anonim
Daha önce bahsetmiştiniz bu etkinlikten ama tarihi aklımda kalmamış, bu duyuruyu da geç okuyunca kaçırdım ne yazık ki. Etkinlikleri mail listesine (emo) postalarsanız daha da çok insana ulaşabilirsiniz. O listeyi karşılıklı iletişim için kullanmayı isterim...

/Mave(rick)
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Hukuki Boyutuyla Bilgisayar Programları @ Bilgi Üniversitesi

FZ

Tarih: 2 Mayıs 2009, Cumartesi
Saat: 10:00-17:15
Yer: Dolapdere Kampüsü, BS-2, Harita
Düzenleyenler : BİYESAM Bilişim ve Yazılım Eser Sahipleri Meslek Birliği, İstanbul Bilgi Üniversitesi Fikri Mülkiyet Hukuku Uygulama ve Araştırma Merkezi

Resmi web sitesi

10:00 – 10:30 Açılış Konuşmaları

Yrd.Doç.Dr. Gül Okutan Nilsson, İstanbul Bilgi Üniversitesi Fikri Mülkiyet Hukuku Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Namık Kural, BİYESAM Bilişim ve Yazılım Eser Sahipleri Meslek Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Çelik, T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı Telif Hakları ve Sinema Genel Müdürü

Bilkent Üniversitesi, Linux ve Özgür Yazılım Seminerleri

hcg

İlki geçen yıl yapılan ve 4 seminerden oluşan Linux seminerleri dizisi, bu yıl da devam ediyor.. Bilkent Üniversitesi Teknoloji Topluluğu ve LKD Seminer Çalışma Grubu işbirliğiyle, haftada bir seminer olmak üzere 4 hafta sürecek seminer dizisinde giriş düzeyinde seminerlerle başlayıp sanallaştırma ile noktayı koyacağız.

Seminer programı şöyle:

Linux Semineri : Apache-PHP-Linux ile daha yüksek performans

anonim

Linux Kullanıcıları Derneği, 12 Eylül Çarşamba günü saat 18.30`da Ankara Üniversitesi`nde seminer düzenliyor. Apache, PHP ve Linux üçlüsü web uygulama geliştiricileri tarafından ceşitli nedenler ile yoğun biçimde tercih edilen bir kombinasyondur. Bu seminerde, ilgili yazılımların performans ayarları ayrıntılı bir biçimde tartışılacak ve yüksek performans için PHP uygulama geliştiricilerinin dikkat etmesi gereken hususlar ortaya konulacak. Seminer sonunda performansı %500 kadar arttırmanın mümkün olduğunu sizler de göreceksiniz.

7D8 Demo Partisi 20-21 Aralık'ta

dcc

2002 yılından beri amatör bilgisayar kültürü ile ilgilenen insanları bir araya getirmeyi hedefleyen 7DX parti serisinin bu seneki ayağı olan 7D8, 20-21 Aralık tarihlerinde Boğaziçi Üniversitesi kuzey kampüsünde yapılacak.

Nasıl bir Linux şenliği?

coskung

Biliyorsunuz Linux Kullanıcıları Derneği'nin (LKD) Linux şenlikleri eski havasını kaybediyor. Bilgi Üniversitesi'nde düzenlenen Özgür Yazılım Günleri de bu yıl ara verdi. Gözüken o ki bu gibi etkinliklere ilgi azalıyor.