Sony PSP 2.0 Kırıldı!

0
Soulblighter
Sony'nin taşınabilir oyun konsolu PSP'nin 2.0 sürümündeki firmware'de bulunan hata, duvar kağıdı olarak ayarlanan resimlerin içine gömülen kodların çalıştırılmasını sağlıyor. Böylece bir resim içine gömülen kodlar, resim duvar kağıdı olarak ayarlandığında, çalıştırılıyor.
Üyelerinden birinin açığı bulduğu PSP-Hacks.com, tüm PSP kullanıcılarını bu açığı kullanan yaratıcı kodlar yazmaya çağırıyor.

Açıkla ilgili bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

İlgili Yazılar

Wikipedia'yı Kim Kurcalıyor Öğrenmek İster Misiniz?

FZ

CalTech öğrencilerinden Virgil Griffith'in geliştirdiği Wikipedia Scanner aracı ile Wikipedia'daki isimsiz düzenlemelerin hangi kurumlardan veya şirketlerden geldiğini görmek mümkün.

Floppy Sürücüsünden Turntable

butch

40 yıllık Floppy sürücüsünden Turntable olur mu?. Birileri niyeti bozmuş, sürücüde saklı gücü keşfetmiş ve zoru başarmış. Meraklılarına duyurulur.

/., audioorigami

Ev Yapımı Klima Sistemi

vst

Türk kurcalayıcıları da kurcalamaların altına imza atmaya devam ediyorlar. http://www.emre.co.uk adresinde Emre Telci'nin evinde 4 günde tamamladığı ve her günü resimlerle belgelediği bir çalışmaya ulaşabilirsiniz.

Bir pervane sistemi, bakır borular, donmuş karbondioksit gibi basit parçalardan oluşturulan ve bir Apple etiketi ile performansı arttırılan (!) ev yapı klima ilginizi çekecek.

Kurcala, kurcala, ... calakur...

Not: Orjinal fikir Geoff Milburn'e ait. Emre, projeye eğlence olsun diye başlıyor ve soğutma kapasitesini de ciddi oranda arttırıyor - 7-8 derecelik bir oda sıcaklığı değişikliğinden bahsediyoruz.

Open Office Sunumlarınızı Cep Telefonunuzdan Yönetin

anonim

Open Office eklentisi mOOo Impress Controller ile cep telefonunuzdan sunularınızı kontrol altına alın:

Firefox 1.5 : Minimeter Reloaded

darkhunter

Küçük bir müdahale ile minimeter eklenetisi (evet, bazıları için çok önemli bir araç) Firefox 1.5 ile çalır duruma geldi.
Firefox 1.5 uyumlu minmeter'ı buradan indirebilirsiniz.
Hikaye'nin ayrıntılarını merak edenler panhaema.com'a bakabilirler.