Open Office Sunumlarınızı Cep Telefonunuzdan Yönetin

0
anonim
Open Office eklentisi mOOo Impress Controller ile cep telefonunuzdan sunularınızı kontrol altına alın:
Gerekli olan malzemeler:
1) Bluetooth + java uygulamalı bir cep telefonu
2) Bluetooth'u veya aparatı olan dizüstü/PC
Önce ilgili sayfadan .oxt dosyasını indiriniz.

Open Office Uygulamasını açınız. Menü seçeneklerinden Araçlar>Eklenti Yöneticisi...>Ekle diyerek ilgili .oxt dosyasını ekleyiniz.

mooo-ic-mobile-0.6.jar
ve
mooo-ic-mobile-0.6.jad dosyalarını cep telefonunuza yükleyiniz.

Open Office Sunum'da "MOOo IC" menüsünü kullanarak ve cep telefonunuzdaki java uygulaması ile artık Open Office sunularınız cep telefonunuzun kontrolü altında. Bluetoothları açmayı unutmayınız.

M.Fatih ULUÇAM

Görüşler

0
mesutgul
http://mooo.java.net/alm-process/1-mOOo%20Impress%20Controller/snippets/HtmlSnippet1.html

Sürüm: 0.6 -> 0.7
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Fonksiyonel Programlama Gezegeni

FZ

Scheme, Common Lisp, Haskell, OCaml, F#, Emacs Lisp, vb. fonksiyonel programlama dillerine ve konularına dair Türkçe yazan çizen insanların günlük girdilerini tek bir yerde toplamayı amaçlayan Fonksiyonel Gezegen yayın hayatına birkaç gün önce başladı.

Acil Durumlar İçin CD Zarfı Tarifleri

butch

Son zamanlarda mecburiyet haline gelen toplu CD alımları, beraberinde ciddi nakil sorunları getiriyor. CD hazır, bürodan çıkacaksınız ama zarf bulmak mümkün değil. Bu adreste bulacağınız Origami CD Zarfı tarifleri işinizi görebilir.

Bilgisayar Müzesi

FZ

Bu videoyu izleyip de duygulanacak insanlar tanıyorum hala! ;-) Evet ben de onlardan biriyim.

Görülen o ki Amstrad NC100, TI74, Radio Shack / TRS-80, Oric Atmos, Philips MSX, Sinclair ZX Spectrum 48K gibi şeyler hala birilerine bir şeyler ifade ediyor ve harekete geçmelerini sağlıyor. Projenin başarılı şekilde devamını diliyoruz.

Hayali Gitar

melitical

Helsinki Teknoloji Üniversitesi'nden bir grup öğrenci, webcam ve bilgisayar sayesinde kullanıcının parmak hareketlerini algılayarak buna göre ses üreten 'hayali gitarı' icat ettiler.

Profesyoneller için Klavye: Ultimate Hacking Keyboard

tongucyumruk

İtiraf ediyorum: Ben bir klavye meraklısıyım. Ofiste bileklerimin ağrımaya başlaması ve bu ağrıların Microsoft Natural 4000 klavyeye geçmemle çabucak kesilmesinin ardından önümdeki bilgisayarla temel etkileşim aracım olan bu cihaza daha çok dikkat etmeye başladım. Natural 4000 ergonomi anlamında eşsiz bir klavye olsa da ne yazık ki tasarım ve pratiklik konusunda sınıfta kalıyordu. Bunun üzerine...