Şifre Giriş Paneli

0
parsifal
Oturmuş bankacılık işlemlerimi internetten yapıp ömrümü uzatırken...
"aman allahım o da ne?"
İşbankası Şifre Giriş Panelini keşfetmiş...

Bu da nasıl gözüktüğü!
Şu detayı unutmayın! O tuşlara her bastığızda rakamların yerleri değişiyor!
Lütfen çatıda futbol maçı yapmayı bırakın. Cereyanda kalınca kafanız karışıyor!

Görüşler

0
anonim
valla yerlerinin degismesinede bir seyler diyecektim ama simdi kafamda canlandi mouse tracking yapilarakta tuslarin yerleri tespit edilebilir.ve keyloggerlardan da zaten klavyeden giris yapmayaraktan kurtulmus oluyorsunuz.bence guzel olmus...bence haksiz bir yorum.iyi dusundukten sonra yorum yapilmaliydi derim.
0
anonim
bisi daha var oda simdi aklima geldi.truva ati denilen program www.wardom.org ta var.bir diger seyde evinizde soygun olmamasi icin hırsız olmaktan baska careniz yok.bunun uzerinede baska bisi soylemek isterim akil akildan ustundur.bu boyel uzayip gidecek neyse sozun ozu hersey insana bagli :)
0
Blixa_Bargeld
Boyle bir programin bilgisayarimda calistigini nasil anlarim?
0
anonim
çalıştığım işyerinde yerel paylaşımlarda dolanırken bi de baktım elemanın birinin bilgisayarında keylogger.exe die bi program var. biraz araştırmayla log dosyasını buldum. tam 5mb boyutunda. garibim bilmeden çalıştırmış ve tam altı ay boyunca yazdığı bütün şeyler, kişisel şifreleri dahil ordaydı. hemen sildim dosyayı ve elemanı uyardım. keylogger çok önemli bir tehlike. bence haksız bir yorum.
0
anonim
Güzel espri ancak işbank düşüncesine göre eşeği kazığa bağlamak lazım :)
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

.tr Paylaşılamıyor

mrtksn

15 yıldır ODTÜ'den dağıtılan .tr uzantılı alan adlarının tescil hakkını Telekomünikasyon Kurumu devralmak istiyormuş.

Gerekçe olarak ise internet servis sağlayıcılarıyla ilgili yetkilendirmeler, denetlemeler ve numara tahsisiyle ilgili işlemlerin Kurum tarafından yapıldığını, internet alan adları konusunun da kıt kaynaklardan bir tanesi olduğunu, dolayısıyla bu konudaki yetkilendirmenin Telekomünikasyon Kurumu tarafından yapılması gerektiği gösterilmiş. Ancak asıl mesele 1 milyon doları geçen yıllık kar gibi görünüyor.

Haberin tamamını buradan okuyabilirsiniz.

ICQ`da Patladı !

sundance

Akşam eve geldim Butch ile iki satır bir muhabbet edeyim, bir iki yeni projeden bahsedeyim diye Internet`e girdim. O da ne ICQ `Rate Limit Exceed, Please Try To Connect In A Few Minutes` demez mi ?

Şu ana kadar Internet üzerindeki en iyi fikirlerden biri olan ICQ`nun, aynı zamanda Internet üzerindeki en kötü planlanmış ve uygulanan yazılımlardan biri olması bir yana (neden açık hali ile 20küsur mb bu ICQ 2000!) sanırım artık onlar da Türk`ün gücü karşısında yetişemez hale geldiler :)
İddia ediyorum ICQ kullanıcılarının dörtte biri Türk ve bu sayı gittikçe de artıyor :)) Benim aldığım mesajı siz de aldıysanız veya sebebi hakkında bilginiz varsa bir yorumda bulunuverin

Ayın linki

urxalit

Arkadaşlar bunu ayın linki olarak kabul etmek istiyorum. Akıllının biri pi sayısını link yapmış ve google.com´un PI sayfasına yönlendirmiş. :)

3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097.org

Almak isteyenlere, com ve net domainleri boş. :)
(tabi baştaki 3. hostname)

Türkiye'de Bir İlk

wime77

Türkiye nin ilk Cerrahi yayın sitesi www.canlicerrahi.com Türk ve dünya doktorlarının hizmetine sunuldu.

İnternet Bağlantısı için Telefon Hattına Gerek Yok

vst

Malumunuz; Evinize ya da işyerinize ADSL İnternet bağlantısı hizmeti almak istiyorsanız, öncelikle bir sabit hat abonesi olmanız gerekiyor. Ancak, bu uygulama Isparta Tüketici Sorunları Hakem Heyetinde karara bağlanan bir görüşmede, yasalara aykırı bulundu.

Sabah Gazetesinin İnternet sayfalarında yayınlanan habere göre, tüketicilerin "bu konuda varsa parasal zararlarının tazminini isteyebilecekleri" dahi bildiriliyor.