İnternet Bağlantısı için Telefon Hattına Gerek Yok

0
vst

Malumunuz; Evinize ya da işyerinize ADSL İnternet bağlantısı hizmeti almak istiyorsanız, öncelikle bir sabit hat abonesi olmanız gerekiyor. Ancak, bu uygulama Isparta Tüketici Sorunları Hakem Heyetinde karara bağlanan bir görüşmede, yasalara aykırı bulundu.

Sabah Gazetesinin İnternet sayfalarında yayınlanan habere göre, tüketicilerin "bu konuda varsa parasal zararlarının tazminini isteyebilecekleri" dahi bildiriliyor.

Görüşler

0
aliguney
Bu konuda çeşitli mahkemelerden birbirinden farklı farklı uygulamalar çıktı. Tam olarak birisi el atsa da nedir neyin nesidir bir öğrensek.
0
cuxticom
Bu sorun inş tam bir şekilde çözülür ayda 11 ytl fatura ödemekten bıktım
0
exiyenaya
Hesaplı hatta geçersen ayda 7 YTL ödersin :)
0
bio
Link calismiyor.
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Agent Smith Nasıl Çoğalıyor?

cbc

Popüler furya Matrix'in 2. bölümünde etraf Ajan Smith kaynıyordu. Matrix'in bir yazılım olduğunu bilen herkes nasıl kopyalanacağına dair fikir yürütebilir. Fakat...

Küçük casuslar artık büyük tehdit

mos

haberde göreceğiniz üzere; bir zamanların -can sıkmaktan öteye gitmeyen- casus yazılımları, hiç küçümsenemeyecek bir pazarın doğmasına sebep olmuşlar.

farukcubukcu.com

BatoR

farukcubukcu.com ; Bence bakılası. Elliye yakın bilgisayar kursunu Internet üzerinden kendi kendinize, kendi hızınızda ve ücretsiz olarak takip edebileceğiniz bir site... Sadece üye olmanız yeterli... Fazla yeni bir haber olmamakla birlikte arayüz ve hizmet değişikliği tanıtımı hakediyor. (Bence)

Mor-Tel

anonim

Türk mühendisleri tarafından geliştirilen yeni teknolojileriyle MOR-TEL Telekom, hizmetleri ve başarılarıyla dünya devlerine meydan okuyor.

Kaynak: http://www.internethaber.com/mays/article_view.php?aid=266359

Cisco’dan Web’i genişleten yazılım

pulsar

Cisco, internete daha fazla cihazın bağlanmasını sağlayan yeni IP standardını destekleyen yazılımı ay sonunda çıkarıyor.
Dünyanın en büyük ağ ekipmanı sağlayıcısı Cisco Systems, Internet Protocol version 6 (IPv6) kullanan router ve sunucular için geliştirdiği yeni yazılımları mayıs sonunda çıkaracağını duyurdu.