Özgür Web Teknolojileri 2010 Programı Yayınlandı

0
dfisek
Linux Kullanıcıları Derneği ve Yeditepe Üniversitesi Bilgisayar Topluluğu'nun 15-16 Ekim tarihlerinde düzenlediği Özgür Web Teknolojileri Günleri 2010'un etkinlik programı açıklandı.

Sponsorluğunu Uygun Teknoloji, Gittigidiyor.com ve OBSS'nin yaptığı etkinlikte 2 gün boyunca 3 paralel salonda 40'ın üzerinde konuşmacı seminerler, atölyeler ve kısa bildirilerle bilgi ve deneyimlerini katılımcılarla paylaşıyor.

Çeşitli programlama dillerinde web uygulamaları geliştirmekten yaygın içerik yönetim sistemlerine, kullanılabilirlikten kurumsal uygulama örneklerine dolu dolu bir içerik etkinlik katılımcılarını bekliyor.

Tüm etkinlik programı ve oturum özetleri için tıklayın.

İlgili Yazılar

Özgür Yazılım ve Açık Kaynak Günleri 2006

butch

Bu yıl dördüncüsü düzenlenecek Özgür Yazılım ve Açık Kaynak Günleri 24-25 Şubat 2006 tarihleri arasında İstanbul Bilgi Üniversitesi - Dolapdere kampüsünde gerçekleştirilecek. Sloganı "Gelecek: Şimdi" olan etkinliğe katılacak konulardan bazıları şöyle:

Seminer: Açık Kaynaktan Faydalanmak

gokhanozbulak

Hakia çalışanı, Read/WriteWeb analisti,Grou.ps'nun kurucusu Emre Sokullu 'Açık Kaynaktan Faydalanmak' konulu bir seminer vermek üzere 23 Kasım Cuma günü saat 18:00'da Dokuz Eylül Üniversitesi Alsancak DESEM'de olacak.

MySQL Veritabanı Sunucusu Semineri

caglar_onur

Linux Kullanıcıları Derneği, 22 Aralık 2004 Çarşamba günü saat 19:00'da IBM İstanbul Linux Merkezi'nde bir seminer düzenliyor. MySQL, özellikle web-veritabanı uygulamalarında yaygın olarak kullanılan özgür bir veritabanı sunucusu. Seminerde MySQL sunucusu; tablo tipleri, kullanıcı yetkilendirmesi, sistem kayıtları, grafik arayüzü ve daha birçok yönü ile ele alınıyor.

Ruby on Rails Semineri..

anonim

Linux Kullanıcıları Derneği, EMO'nun desteği ile 12 Kasım 2005 tarihinde İstanbul Elektrik Mühendisleri Odası'nda "Ruby on Rails" semineri düzenliyor. Hüseyin Gömleksizoğlu'nun vereceği seminer saati 13:30. Seminer, önceki LKD seminerleri gibi herkesin katılımına açık ve ücretsiz. Herkesi bekliyoruz!

Ayrıntılı bilgi için: http://seminer.linux.org.tr/

Programlama Nasıl ÖğretilMEmeli

FZ

İstanbul Bilgi Üniversitesi Bilgisayar Bilimleri Bölüm Başkanı Chris Stephenson, kısa süre önce Kütahya'daki Akademik Bilişim etkinliğinde gerçekleştirdiği "Programlama Nasıl Öğretilmemeli" sunumunun genişletilmiş halini İstanbul'da, 8 Şubat Perşembe günü 11:00'da gerçekleştirecek.