Microsoft Müşteri Deneyimi Geliştirme Programı

0
mysterious
Geçenlerde bi arkadaşım bana başına gelen bi olayı anlattı.msn messenger kullanırken kendisine M$ Müşteri Deneyimi Geliştirme Programına katılmak istermisiniz? ' diye bir soru sorulduğunu söyledi. Ben de bunu daha yakından incelemek ve FM'ye bir haber olarak gönderebilmek için araştırmaya başladım.
M$ (Müşteri Deneyimi Geliştirme Programı, MSN Messenger'ın kalitesini, güvenilirliğini ve performansını geliştirmek üzere tasarlanmıştır. Bunu, ürünün sonraki sürümünün tasarımına yardımcı olma ve hizmetimizi geliştirmemize yardım etme şansı olarak görebilirsiniz. ). Ayrıyeten toplanan verilerin güvenirliği hakkındada tam bir garantide vermiyor!
Bu konuyla alakalı linkler aşağıda FM okurlarını ile paylaşmak ve yorumlarını almak istedim..
Sevgi ve saygılarımla...
microsoft.com/products/ceip/turkey/default.htm
messenger.microsoft.com/TR/support/sqm.asp

Görüşler

0
anonim
bence bu M$ artık açık kaynak kodlu linuxla baş edemiyeceğini ve yetişemeyeceğini anladı? (Gerçi biliyodu ama) !
bende merak edip şunu bi deneyimde neymiş bi bakayım dedim ve msnmessenger''i kurdum sadece o diil msnmsg''ın seçenekler/genel bölümünde kalite kısmında bulunuyor bende tamam kabul ediyorum dedim ve başladım programa bana ne bişii sordu hani fikrimi nasıl program güzel mi diil mi senin görüşün nasıl. Nasıl daha iisini yaparız gibilerinden hiçbişii yok sadece tamam sende bizdensin bu programdasın diyo o kadar.
Ve ayrıyeten verilen byte sayısı haliyle artma var ancak neler gidiyo nerelere bilinmez !!!!

Yine bi kuşku düştü içime ben bu M$''ta güvenmiyom abi :P
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

MSN Maps ile Haugesund'dan Trondheim'e Çılgın Bir Yolculuk!

resilence

Biraz önce http://planet.gnome.org sitesinde okuduğum bir MSN komedisini paylaşayım dedim. Olayı canlı canlı yaşayıp derin derin gülmek için:

1- http://mappoint.msn.com/DirectionsFind.aspx adresine gidin

2- Başlangıç noktası (start) Norway, City: Haugesund girin.

3- Bitiş noktası (end) Norway, City: Trondheim girin.

4- "Get Directions" tuşuna bastığınızda karşınıza gelen harita gerçekten programcılığın son harikası!

Buradan da ulaşabileceğiniz süper harita akıllara zarar güzellikte...

Hırsızın hiç mi suçu yok?

cayfer

Herkes Micros~1'u suçluyor. Yok "ele geçirilmiş bilgisayarlar", "yok virusler, solucanlar", "yok ad-ware'ler"... Diyelim ki bilgisayarınızda kullandığınız işletim sisteminde, ya da bir uygulama programında açık var. Bu, birilerinin bu durumu istismar etmesine haklı gerekçe olabilir mi?

Bir alışveriş merkezinin park yerinde bıraktığınız arabanınızı kilitlemeyi unutmuş olmak arabanızın soyulmasını haklı kılar mı?

Soyulan evinizin kapısını kilitlememiş olmanız, çelik kapılarla donatmamış olmanız bir kusur mu, ihmal mi?

3-5 virüs, ad-ware yazarını Kızılay'da (ya da Times Square'de) sallandırırsanız bu sorunlar çözülür mü?

Bence "Evet".

Ben Robot, Sen Microsoft

FZ

Robotics Studio, robotik ile uğraşan yazılımcıların VB.NET, C#, JScript, IronPython gibi dillerle değişik robot platformlarına yönelik kod geliştirmelerini sağlıyor.

Adı geçen yazılım süiti aynı zamanda bir simülatör de içeriyor ve gerçek dünyayı hassas olarak modelleyebilmek için de Ageia'nın PhysX motoru Microsoft tarafından lisanslanmış durumda. Şu anda Beta sürümünde olan yazılım geliştirme sistemi "Community Technology Preview" olarak indirilip denenebilir halde.

Kaynaklar: MS PressPass, ArsTechnica.

Windows 98SE için resmi olmayan service pack

sundance

Slashdotda yeralan habere göre, Alper Coşkun isimli bir geliştirici, Windows 98SE için 70 kadar Microsoft yamasından oluşan bir service pack çıkarttı

Görünüşe göre Microsoft bu konuda bir itiraz belirtmemiş, sadece Microsoft yamalarının Microsoft sitelerinden indirilmesini tavsiye ediyor.

Microsoft İnsan Derisini İletken Olarak Kullanmak için Patent Aldı

FZ

Microsoft ArGe bölümü bu haberde belirtilenlere göre insan derisine temas eden cihazlar arasında bir ağ oluşturmayı sağlayacak yöntemlere dair bir patent edindi.

Microsoft araştırmacılarına göre bu tür bir PAN (Personal Area Network) cihazların güç ihtiyaçlarını karşılamanın yanısıra birbirleri ile iletişim kurmalarını sağlayacak.