Marvel Kahramanları Türk Olsa...

0
sundance
Sevdiğimiz bilimkurgu/fantazi sitelerinden Lost Library, meşhur Marvel kahramanlarının bazılarının Türk ikizlerini bulmuş.

Biz çok eğlendik, özellikle Volverin`e dikkat :))

Görüşler

0
conan
Sitenin IE'den baska bir browserda gorulememesi yazik. :P
ben goremedim sahsen.
0
ebola
Opera 6(beta) sorun vermiyor.
0
anonim
Opera 6 cikti mi ?!?

IE only sayfa yapan webmasterlari @!#$% ...
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

RTÜK Ebeveynler İçin İnternet Filtresi Yaptı

koraypeksayar

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), çocukların zararlı içeriğe maruz kalmadan, 'güvenli' internet kullanabilmesinde anne-babalara destek olmak amacıyla ücretsiz filtreleme programı hizmeti vermeye başladı. www.rtuk.org.tr adresli internet sitesinde yer alan 'Çocuklarımız İçin İnternet Güvenliği' bölümüne yerleştirilen filtreleme programı, bilgisayarlara kolayca indirilebilecek.

Ortaokul Mezunu “Genetikçi”

anonim

internethaber.com: Mustafa Bilgiç, ortaokul mezunu olmasına rağmen, adeta bir genetikçi gibi uğraşarak beyaz tavuskuşu üretti.

Ulubat Gölü kıyısındaki 20 dönümlük araziyi cennete çeviren ve ömrünü doğa korumacılığına adayan Mustafa Bilgiç, “uzun yıllardır bütün enerjisi ve birikimini, kuş ve ağaçların bakımına harcadığını” söyledi.

Oluşturduğu “cennet”te 50’yi aşkın kuş türü bulunduğunu, ancak “bunların arasında kendisi için ayrı bir yeri olan tavus kuşlarını çok sevdiğini ifade eden Bilgiç, şu anda da ‘gelin gibi’ beyaz tavus kuşu üretmenin mutluluğunu yaşadığını” kaydetti.

Özgür Ansiklopedi Vikipedi

dfisek

Vikipedi açık kaynaklı olan ve dünyanın her yerinden gönüllü olarak katılımcıların yazdıkları ile oluşturdukları Wikipedia ansiklopedisi projesinin Türkçe kolunun geliştirilmesi için gönüllü katılımcılara ihtiyaç duyuluyor.

Türkçe kolu yöneticilerinden Ahmet Özgür Erdemli'nin açık mektubu aşağıda :

Ruslara 850.000 € verip İstiklal Caddesinde saniyede 15.000 yüz taramak?

FZ

LinkedIn'den Çağrı Tanrıöver'in dikkatleri çektiği bir tartışmayı FM camiası ile paylaşmak istedim. Mesele İstanbul'daki İstiklal Caddesi'ne yerleştirilecek yüz tarama ve tanıma sistemi, bununla ilgili yazılım, kameralar. Bunların Ruslar'a yaptırılması ve 850.000€ verilmesi. Detaylar SABAH gazetesindeki bir haberde mevcut. Tanrıöver ise şunu soruyor:

EMO'dan Telekomünikasyon Kurumuna Çağrı: Zammı Onaylamayın

anonim

Elektrik Mühendisleri Odası, bugün (12 Ocak 2007) bir basın açıklaması yaparak, Telekomünikasyon Kurumu'nu Türk Telekom’un şehir içi görüşmelere zam yapma talebini onaylamamaya çağırdı. Türk Telekom’un zam talebinin yasal olmadığının altının çizildiği basın açıklamasının tam metnine http://www.emo.org.tr adresinden ulaşabilirsiniz.