Lindows Adını Değiştiriyor

0
yuxel
Slashdot'daki habere göre, Microsoft, Lindows'a 2001 yılında açtığı davayı kazanmış. Lindows'un yeni ismini heyecanla bekliyoruz.

Görüşler

0
conan
lindoz
lindo~1
lindosoft
leendooz
1|nd0ws
0
anonim
hocam sizin secenekleri anket yapmis olsak da ben oyumu Lindo~1 e versem de ayrica size binbir tesekkurumu soylesem su an gulmekten koltuktan dusecek durumu gelirken.
0
FZ
Naçizane önerim:

Lindows yerine:

Meandoors
0
yuxel
Whinedows diyenler el kaldırsın ;)
0
yuxel
yeni isim/url http://www.lin---s.com/
Lindash(Lindeğş) gibi okunuyor sanırım
0
yuxel
http://www.linspire.com/
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

IBM`den Linux Tutoriallar

sundance

IBM Linux`a verdiği desteği sürdürüyor.

Bu sayfada yeralan Linux tutorialları Proxy kurulumundan, Python ile programlamaya kadar birçok konuda oldukça iyi bilgi veriyor.

IBM böyle devam ederse birilerinin SUNcıları depreşeceğe benziyor :))

Linus´dan SCO´ya cevap!

sundance

SCO´nun iddiaları üzerine son yapılan röportajında Linus Tornvalds, iddiaları yanıtlarken, durumun çok güzel bir resmini çiziyor. Her zamanki sade akılcı üslubu ile duruma açıklık getiriyor.

Fakat bence daha bile önemlisi, email ya da ICQ başına geçtiğinde canavar dönüşen birçok Internet kullanıcısına problemlerin bu şekilde çözülmediğini anlatan bilgece bir yol göstermesi.

Linux Kernel 2.4 Virtual Memory Dökümanı

raistlinthewiz

Kernel konusunda kendini geliştirmek isteyen, kernel hacker olmayı kafasına koymuş olan, Linux iç yapısı hakkında daha fazla bilgi isteyen herkes için 2.4 VM dökümanı: http://www.csn.ul.ie/~mel/projects/vm/guide/html/understand/

Asus EePc Linuxlanıyor

3lobyte

Netbook pazarındaki rekabet üretici firmaları yeni arayışlara itiyor, Android kullanılacak netbook haberlerini duymuştuk ancak asus farklı bir yola gidiyor.

PostgreSQL Veritabanı Sunucusu Semineri

caglar_onur

Linux Kullanıcıları Derneği, 24 Haziran 2004 Perşembe günü IBM İstanbul Linux Merkezi'nde bir seminer düzenliyor. Seminerde, dünyanın en gelişmiş açık kaynak kodlu veritabanı sunucusu olan PostgreSQL tanıtılacak ve gelişmiş özellikleri anlatılacaktır. Ayrıca, PostgreSQL ile kurumsal çözümlerin nasıl yapılacağı ve PL/pgSQL SQL Yordamsal Dili'nin özelliklerinden de bahsedilecektir.