IBM`den Linux Tutoriallar

0
sundance
IBM Linux`a verdiği desteği sürdürüyor.

Bu sayfada yeralan Linux tutorialları Proxy kurulumundan, Python ile programlamaya kadar birçok konuda oldukça iyi bilgi veriyor.

IBM böyle devam ederse birilerinin SUNcıları depreşeceğe benziyor :))

Görüşler

0
Rorqual
Binlerce kere tesekkur .Verdigin link'ten ne kadar yararli bilgilere ulasiliyor , uzun zamandir aradigim neredeyse tum dokumanlar linkler ve yazarlar hepsi burada .Bravo :)
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Linux Eğitimi Başladı - İstanbul Bilgi Üniversitesi

butch

İstanbul Bilgi Üniversitesi, Bilgisayar Bilimleri Bölümü koordinasyonunda Linux eğitimlerine başladı. Sektörde uzun yıllar çalışmış uzmanlar ve bölümün deneyimli eğitmenlerinden oluşan bir kadroyla yürütülecek eğitimlerin ilki 12 Nisan 2003'de başlayacak.

Çin de Linux dedi !!!

anonim

/. daki habere göre Sun Microsystems, Çin hükümetiyle, Star Office 7.0'ı da içeren, 50$ lık lisanslar ile satılacak olan Linux masaüstleri için anlaşmış.

Linux üzerinde Dreamweaver: Rüya değil...

conan

Shibumi'nin son oylamada yaptığı bu yorumundan sonra Dreamweaver`ı (v 4) Linux altında çalıştırmak için yaptığım kısa uğraş sonucu elde ettiklerimi yazayım. Belki birilerine yardımı olur.

2.Linux Şenliği: Bin atlı o gün çocuklar gibi şen miydi ?

sundance

Çok yoğun geçen dört günden sonra, dünkü kapanış töreni ile ikinci Linux Şenliği sona erdi. Şenlikte neler oldu, neler olmadı, artıları eksileri nelerdi bir değerlendirelim istedim.

Herşeyden önce, yılın Pengueni, Doruk Fişek başta olmak üzere, organizasyon ekibi, canını dişine takarak her türlü soruna koşuşturarak, sabahın 7-7:30'undan itibaren okula gelip düzenlemeleri yaparak, insanüstü bir çaba gösterdi.