Gülümseyin Google Maps'desiniz :)

0
sundance
Hayır öyle Minority Report'taki gibi her geçtiğiniz yerde iz bırakıyor filan değilsiniz. Ama neme lazım, belki Google Maps'e çıkarsınız. Hem de uygunsuz bir durumda :)

Görüşler

0
anonim
Google bizim eve de uğrar mı :)
gelişim aşamasında bir proje,tebrik etmek gerekir yine Google'ı.sanırım Türkiye için henüz bu destek yeterince yok.
0
sem__83
geçen gün bizdeydi bugün yarın da size gelir üzülme :):P
0
bleda
Artık kimsenin olmadığı bir yolda yürürken bile dikkat etmek lazım herhalde (: .
0
Zebani
Artık herkes sanal ortamda yürüyecek nasıl olsa.
0
FZ
"It's a mixed-up, topsy-turvy world we live in when web mapping applications are now faster and more convenient to use than their desktop equivalents." [Who Killed the Desktop Application?]
0
101
Teknik olarak nasıl oluyor bu? Uydu yolları paralel halde gösterebilir burası mantıklı geliyor da. Sokaklarda ilerleyebilmemiz, biz ilerlerken arabaların da ilerlemesi (eski yerlerinde kalmaması) ilginç geliyor insana. Bir de neden sadece sokakları yapmışlar. Yol dışından neden ilerleyemiyoruz.
0
sleytr
Görüntüler uydu kaynaklı değil, üzerindeki 11 lens ile 360 derecelik çekim yapabilen bir kamera taşıyan araçlar ile sokakları taramışlar! Google bu sokak görüntüleri için ilk etapta Immersive Media adlı şirket ile çalışmış. San Francisco nun fotoğraflarını ise kendileri çekmişler ve bunlar diğerlerinden daha yüksek çözünürlükteymiş.

kaynak: oreilly.com

Microsoft'da aynı hizmeti (bence çok daha çirkin bir arayüzle) teknoloji önzilemesi olarak sunmaya başlamış.

0
Tarık
Gerçekten iyi ve ayrıntılı bir bilgi almış olduk bu konuda. Hernekadar soruyu ben sormamış olsamda. Teşekkürler...
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Google Hikayesi

anonim

Google Hikayesi, Google'ın kurucuları Larry Page ve Sergey Brin'in Stanford Üniversitesi'nde Google'ın ilk temellerini attıkları günlerden başlayarak, Google'ın kuruluşunu, gelişimini ve kurucularının başlarından geçen olayları anlatan bir kitap. 2005 yılında ABD'de yayınlanmış ve 2006 yılının başından itibaren Türkçe çevirisi ülkemizde yayınlanmaya başlanmış.

Google Web Toolkit (GWT)

Skeleton

Google Maps ve Gmail gibi AJAX uygulamalarının kolay bir şekilde geliştirilmesini amaçlayan ve bir Java yazılım geliştirme ortamı sağlayan Google Web Toolkit (GWT) duyuruldu. Yahoo'nun YUI'sine karşılık atılmış bir adım olsa gerek.

Google Code

Soulblighter

Google, Google ile ilgili yazılım geliştirmek isteyen geliştiriciler için yeni bir portalı devreye soktu: Google Code. Google'ın bu yeni portalında Google uygulamalarının API'lerini ve yeni geliştirilmiş açık kaynak kodlu yazılımları bulabilirsiniz.

GoogleX

anonim

Google yazılım mühendislerinden Chikai Ohazama, Google arama motorunun ana sayfası için hazırladığı bir alternatif tasarımı Google Labs üzerinden yayınladı. Ancak tasarım bir süre sonra Google Lab'dan geri çekildi...

Google Base

cbc

Google Blog'da ilan edildiği üzere Google Base halka açıldı.

Veritabanı şeklinde çalışan bu google servisi ile her tür verinizi saklayabiliyorsunuz. Ekleyeceğiniz her tür için "özellik" ve "veri" ikilisi saklayabilen bu sistem ile saklayamayacağınız bir şey yok gibi duruyor.