Google Earth

0
parsifal

Görüşler

0
St
Ey Google! Yaşlı bilgisayarıma saygı göster!!!!
(Öyle ya da böyle, bu Google bir gün bana kalp krizi geçirttirecek, bunu bilir, bunu söylerim)
0
quentin
Nerde bunun Gnu/Linux versiyonu. :)
0
mrtksn
benim 5 yıllık bilgisayarımda bile mükemmel çalışıyor, yani google a fazla yüklenmemek gerek. (pIII 600,384Mb RAM, geForce2 mx400 64Mb)
0
y0rk
aslan parçası yaw bu :)
(pIII 600,384Mb RAM, geForce2 mx400 64Mb)
gecen 5 yılda ihtiyacların teknolojiyle orantılı olrak gelişmedigi goz onune alınırsa, 5 yıl daha kullanılabilecek bir konfigurasyon.
0
ae
Arkadaşlar

Bunun NASA tarafindan OPEN SOURCE olarak yapilmisi var zaten 1 yildan uzun suredir.

Ben 5-6 aydir kullaniyorum, ekran goruntulerine bakarsak da google biraz daha eklenti yapmis ama digerindeki 3D atraksiyonlari yakalamis mi bilemiyorum

http://worldwind.arc.nasa.gov/

0
sehzade_55
ya bu programı nasıl indircez
0
mrtksn
nasanınki de güzeldi, ancak google ın daha detaylı fotoğrafları var. ayrıca 3 d atraksiyonlar google ınkide daha bile başarılı. bu yetmezmiş gibi abd nin belli başlı şehirlerinin binalarının 3d modelleri var. nasanınkinde de güzel şeyler vardı(fırtınalar felan) ama google ınki daha eylenceli.

ayrıca googleın sightseeng kategorisinde "area 51" bulunuyor
0
Phaedrus
Yetisemedik. Sitede bu mesaj alınıyor. Sabırsızlıkla bekliyorum.

Google Earth downloads temporarily delayed

Thanks for your interest in Google Earth, but we're sorry we can't offer you a download right now. As you know, Google Earth is in beta, and we're still building out our ability to take on new users. We're making good progress, and expect to be able to accept new downloads shortly, so we recommend you check back daily at earth.google.com. We hope to be able to welcome you and other new planet surfers soon.

We appreciate your patience,

The Google Earth Team

0
Barrow
server hatasıda veriyor programı kurdum ama..........!!!!!
bilmem ne dendir portlarla felan ugrastım durdum tok yok yok aç
0
y0rk
benden duymuş olmayın ama ;)
http://www.majorgeeks.com/Google_Earth_d4659.html

buradan download edebilirsiniz.
0
yilmaz
pro versiyonunun 7 günlük deneme versiyonunu da indirmek mümkün.
0
yilmaz
diyelim adamın biri evinin bahçesine işerken (örnek olarak verdim yaptığımdan değil. bizim ev ikinci katta çünkü :P ) google bunu fotoğraflamış cache atmış. (o kadar net foto yok ama belli mi olur) adamın bütün hayatı mahvolur. özel hayat kavramı ortadan kalkabilir.
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Çabuk, çiz!

butch

Konumuz makine öğrenimi ve karşımızda Google'dan yeni bir oyuncak "Çabuk, çiz!".

Oyun, anahtar kelimeler ile verilen nesneleri kısıtlı bir süre içinde ekrana çizmeniz ve yapay sinir ağlarına dayalı sistemin siz çizmeye çalışırken çizdiğiniz objeyi tahmin etmeye çalışması üzerine kurulu. Zaman kısıtı ve yapay zekanın sürekli değişen tahminleri ile size güzel bir zaman vaat eden...

WhatsApp, Signal, BlackBerry Messenger ve Diğerleri: Hangisini Kullanmalı? Neden? #1

Zakkum

İnternetin her geçen gün daha fazla hayatımızın içine girmesi güvenlik konusunu daha sık ve geniş ölçekte tartışılır hale getirdi. Özellikle son yıllarda internet üzerinden gerçekleşen ifşa hareketleri (Wikileaks, Snowden, Panama Belgeleri vs.) konuyu haliyle daha da alevlendirdi. Bugün artık herhangi bir şüpheye yer bırakmadan biliyoruz ki kullandığımız internet artık bir kitlesel gözetleme...

Google'dan güvenli iletişim için yeni bir adım: Anahtar Şeffaflığı Sistemi

tongucyumruk

Tam da WhatsApp'ın kullanıcıların şifreleme anahtarlarını değiştirmesinin bir güvenlik açığı oluşturup oluşturmadığının tartışıldığı şu günlerde Google sanki önceden durumun kokusunu almış gibi kullanıcıların anahtarlarını ve anahtar geçmişlerini doğrulamayı sağlayacak Anahtar Şeffaflığı (Key Transparency) aracını duyurdu.

Anahtar Şeffaflığı sunucu/istemci modeli ile çalışan bir anahtar...

Google'dan Arama Geçmişi

sleytr

İnternet sayfalarını aramanın ötesine geçip kullanıcılarının "online hafızası" olmayı hedefleyen Google Search History hizmetini beta olarak kullanıma sundu. Yaptığınız aramaların kaydının her gün için ayrı ayrı tutulduğu hizmetten faydalanabilmek için bir Google hesabı açmanız yeterli.

BSA nedir ?

anonim

"BSA nedir" Google da aratıldığında ilk sıradaki bağlantıda EMO (Elektrik Mühendisleri Odası) sitesinde Ethem DERMAN tarafından yayınlanmış bir makale bulunmakta. Çok çarpıcı. Kesinlikle okunmalı.

Adres: http://e-dergi.emo.org.tr