Cabuk ciz

Çabuk, çiz!

2
butch

Konumuz makine öğrenimi ve karşımızda Google'dan yeni bir oyuncak "Çabuk, çiz!".

Oyun, anahtar kelimeler ile verilen nesneleri kısıtlı bir süre içinde ekrana çizmeniz ve yapay sinir ağlarına dayalı sistemin siz çizmeye çalışırken çizdiğiniz objeyi tahmin etmeye çalışması üzerine kurulu. Zaman kısıtı ve yapay zekanın sürekli değişen tahminleri ile size güzel bir zaman vaat eden oyunu oynarken Google'ın yapay zekası da kendisini geliştirme fırsatı buluyor.

İlgili Yazılar

Google Android işletim sistemli Asus EeePC

anonim

Google'un Android işletim sistemi sonunda Netbook sahasına da gözünü dikti. Önceleri sadece mobil cihazlar için düşünülen Android, payını arttırmak istiyor. Asus EeePC'ler üzerinde yapılan testler başarılı olursa ki çok büyük ihtimalle öyle görünüyor, yaz sonlarına doğru üzerinde hazır Android yüklü EeePC'leri piyasada görebileceğiz. Google ile Microsoft arasındaki rekabet işletim sistemi pazarında da kızışacak gibi görünüyor.

Quake 1 Neden En İyisi ?

sundance

FPS (Vur Onu!) oyun tarzının en çok oynanan oyunlarından Quake`i bilmeyen yoktur herhalde. Q1 Q2 Q3 derken oyun piyasasında oldukça özel bir yer edindi kendine Quake.

Fakat sağlam oyuncular hala Quake 1 diyor da başka bir şey demiyor. Niye diye merak ediyorsanız Quake 1'in En İyisi Olmasının 10 Sebebi

Google basın günü haberleri

larweda

Bugün Google Press Day adında bir basın toplantıları zinciri düzenledi. Webcast'i ve programı burada, (şu an hala devam ediyor). İzleyen bir arkadaşın yorumları ve özetleri de burada.

Benim özetlemek istediğim, bugün yapılan 4 yeni duyuru var:

C-64 oyun çekimi!

sundance

C-64 oyun çekimi, isteyene kasette, isteyene diskette.

Not: Sözkonusu satışı yapan kişi, ya da şartlar hakkında bilgi sahibi değiliz. Gönlümüzdeki iflah olmaz Commodore'cu çocuğu ve fırsat olsa da 'yeldeğirmenleri ile savaşsak' romantizmini saymazsak...

Google Moon!

parsifal

Eskiden Google Earth vardı. Artık bir de Google Moon var. Kısıtlı bir bölgeyi göstersede bu sefer beta değil!