Google Android İşletim Sistemi Kullanan Telefon Prototipleri Çıktı

0
anonim

Görüşler

0
AsH
Açıkcası elimdeki HP iPaq cihaza kurup kullanmayı isterdim. Kurulabilir uyumlu sürümleri çıkarsa şık olur :)
0
AsH
Henüz detaylarına bakmadım ancak tahmin ediyorum ki hali hazırda gtalk ile beraber gelecektir :) GPS için de Google Earth entegrasyonu yaparlar herhalde.
0
nehuse

Gd 55 telefonumu inatla değiştirmiyorum değiştirmemi sağlayacak tek seçenek android ile çalışan bir telefon olabilir :)
0
erika
Ben açıkçası Android'in kısa süre sonra Mini Tablet dizüstülerde ve TV'lerde de boy göstermesini bekliyorum. Google işletim sistemi konusuna elini attı. Artık bu işin sonunu görmek gerek ama bence Microsoft ve Apple'ı karanlık günler bekliyor... :) Zaten Microsoft yana yakıla Yahoo'yu alıp gemiyi batmaktan kurtarmak istiyor. Boşuna değil.
0
bbuurraakk
Bence Bu Google İşletim Sisteminin Bir Adımı Yakında Google İşletim Sistemide Gelecek Tabiki... Beni Bu Bile Heyecanlandırdı :)
0
erika
Neticede Nokia'da bu segmente girmişti ve şu anda laptoplarla aynı kategoride anılmaya başlandı. Nokia N800 ve N810 tabletler şu anda notebook kategorisinde en çok satanlardan birisi... Yani notebookların işlevlerine sahip olarak anılıyorlar...

http://www.amazon.com/gp/bestsellers/electronics/565108/ref=pd_ts_e_nav
0
admin
Android'in en güzel özelliği tabii ki açık kaynak kodlu olması :) ve tabiki linux tabanlı. Ayrıca tanıtım videosunu buradan izleyebilirsiniz.
0
admin
Özür dilerim arkadaşlar link çıkmamış:
http://www.youtube.com/watch?v=1FJHYqE0RDg
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Google App Engine Uygulamalarınızı Google'da Çalıştırın

nehuse

Uzun süre önce başvurduğum  google app engine den bugün gelen mail ile üyeliğimin kabul edildiğini öğrendim.Kayıt için google hesabınızın olması yeterli olmuyor.Bir de sms ile aktivasyon yapmak gerekti.Bu işlemden sonra sistemin nasıl çalıştığını inceleme fırsatı buldum kısaca izlenimlerimi aktarmak istiyorum.

GoogleX

anonim

Google yazılım mühendislerinden Chikai Ohazama, Google arama motorunun ana sayfası için hazırladığı bir alternatif tasarımı Google Labs üzerinden yayınladı. Ancak tasarım bir süre sonra Google Lab'dan geri çekildi...

Google... Bu sefer hesap tablosu uygulaması ile...

ersin2k

Sonunda beklenen oldu. Şu anda Beta aşamasında olmakla beraber artık Excel'e online bir rakip daha var.

labs.google.com adresinden Google Spreadsheets'i seçerek davetiye isteyebilirsiniz.

Google: Aziz mi Şeytan Mı?

anonim

Artık Google ile ilgili haberleri okumaktan biz usandık fakat Google yeni ürünler çıkarmaktan usanmadı. Google'ın çıkardığı son son ürün Google Homepage API yardımıyla istenildiği şekilde web sayfaları düzenlenebilecek, tabii ki ajax ve atom teknolojileri üzerinden.

Detaylı bilgi için buraya, APIiçin buraya bakabilirsiniz.

Google Reader

butch

Yine bir RSS okuyucu. Ama her zaman olduğu gibi google yorumu herşeyi değiştiriyor. İşte Google Reader. Tabi ki BETA.