Google... Bu sefer hesap tablosu uygulaması ile...

0
ersin2k
Sonunda beklenen oldu. Şu anda Beta aşamasında olmakla beraber artık Excel'e online bir rakip daha var.

labs.google.com adresinden Google Spreadsheets'i seçerek davetiye isteyebilirsiniz.

Görüşler

0
cbc
3-5 ekran görüntüsü ekledim.
google spreadsheet
0
onurgu
ben denemeye çalıştım fakat benim bilgisayarda çok çok yavaş çalıştı. ubuntu üzerinde firefox son sürüm kullanıyorum, işlemci p4 1.6. herhalde ajax uygulaması olmasından kaynaklanan bir şey. artık web uygulamalarında da sorun yaşayacağım gibi görünüyor. :(
0
mbayer
Dön dolaş yine başa dön :)) Bilgisayar dünyası ne garip, önce server'lar vardı (mainframe) sonra kişisel bilgisayarların çıkmasıyla devrim yaşandı.. Sonra yine yavaş-yavaş başa dönüyoruz. Artık mainframe türü makinalarda dummyterminal'lere döneceğiz bu gidişle. Excel'imiz orada çalışacak. Pc'lerimiz sadece birer ekran olacak galiba :( boşa mı çabalıyoruz. Yaz geldi, tabiatı solusak daha iyi galiba, hayat geçiyor...
0
anonim
Lakin google labs'in bu uygulamayi duyurdugu tarie de dikkat cekmek isterim "6/6/06" kisaca 666 :) Acaba Google birseyler mi ifade etmek istiyor nedir :)
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Google'da çalışmak için ne yapmalı?

FZ

Hiç köpek gezdirerek para kazandınız mı? Yalnız mı yoksa grupla mı çalışmayı tercih ediyorsunuz? Herhangi bir konuda dünya rekorunuz var mı? Doğru cevaplar size Google'da bir iş sağlayabilir.

'Kaliteli ve zeki' elemanlar çalıştıran arama motoru Google, seçeneklerini genişletti. Artık kitap yazan veya kendi kulübünü kuran insanlarla çalışmayı seçiyor. Google'ın hızla gelişen arama ve reklam bölümleri için daha fazla mühendis ve satış temsilcisine ihtiyaç var. Bu yüzden her ay eline ulaşan 100 bin başvurudan en pırıltılıları seçebilmek için otomatik bir yol başlattı. Başvuranların doldurduğu ayrıntılı online ankette, adayların davranış, kişilik özellikleri ve hayatı araştırılıyor.

Gmail Mobile

fkoksal

Google yine is başında...

Artık gmail hesabınıza Gmail Mobile sayesinde cep telefonunuzdan da ulaşabilirsiniz.
Tatil modu sayesinde, size mail atanlara otomatik olarak "şu anda şezlongta güneşleniyorum" diyebilir, kişi listelerini kullanarak birden fazla kişiye mail atabilirsiniz.

Bir terör kılavuzu olarak Google Earth

innaw

Rusya istihbaratıyla Savunma Bakanlığı yetkilileri, Google Earth’ün uluslararası terörizmin vazgeçilmez el kitabı haline geleceği uyarısında bulundular.

GoogleX

anonim

Google yazılım mühendislerinden Chikai Ohazama, Google arama motorunun ana sayfası için hazırladığı bir alternatif tasarımı Google Labs üzerinden yayınladı. Ancak tasarım bir süre sonra Google Lab'dan geri çekildi...

Google basın günü haberleri

larweda

Bugün Google Press Day adında bir basın toplantıları zinciri düzenledi. Webcast'i ve programı burada, (şu an hala devam ediyor). İzleyen bir arkadaşın yorumları ve özetleri de burada.

Benim özetlemek istediğim, bugün yapılan 4 yeni duyuru var: