Scremastered

Battle Cruiser Remastered

6
sundance

Blizzard Starcraft'ın 20.yılında, Starcraft Remastered'ı yayınlayacağını duyurdu. 4K grafikler ve uyum sorunları giderilmiş halde çıkacak oyun heyecanla bekleniyor.

Bir anlamda e-spor dünyasını başlatan, hala Güney Kore'de 2 tv kanalında 24 saat yayını yapılan orjinal Starcraft'ı sevenler içinse başka bir güzel haber, orjinalin bedava olması.

Eski bir Starcraft'çı daha ne ister? Tabi ki free as freedom olup Linux'a gelmesini ;) Trailer

Görüşler

1
FZ

Bu keyifli haberi okuyunca aklima 17 sene once fazlamesai.net'i baslatan ilk haberin geldi:

1
butch

Büyük haber. Heyecan içinde beklemeye geçtim.

2
redogre

file

1
Betelgeuse

İlk versiyon starcraft'ı ve ardından Broodwar'ı deliler gibi oynardık. Bilgisayarda oynadım dediğim son oyundur. Sonrasında linux kullanmaya geçtik, oyun için windows kurmakla uğraşamam deyince de oyun oynamaktan uzaklaştım.

FSGS (free starcraft game server) sunucuları üzerinden ne çok oynardık.

Bu oyunun linux üzerinde çalışanı çıksa ya da bir şekilde linuxda çalışabilse çok kötü olur. işler güçler kalır hep. :)

Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Efsane Geri Dönüyor: Return to Castle Wolfenstein

ganzo66

NTVMSNBC: Herşey yaklaşık 10 yıl önce Activision’un Wolfenstein 3D isimli oyunu piyasaya sürmesiyle başladı. Günümüz bilgisayarlarının henüz emekleme aşamasında olduğu bir dönemde birçok kullanıcının gözdesi olan Wolfenstein 3D, ismini oyun tarihine altın harflerle yazdırmayı başardı.

Duke Nukem Forever sessiz sedasız çıkmış!!!

sundance

Biz yıllardır yolunu gözleyelim, ne zaman çıktı ne zaman çıkacak diye meraktan telef olalım, teknoloji previewları hevesle indirelim, sonra tutsunlar DNF`i sessiz sedasız çıkartsınlar. Olacak iş değil!!!

Zaten olmamış da, Croteam yılan hikayesine dönen DNF`den sıkılıp mükemmel bir FPS yapmış. Şu kadarını söyleyeyim, Quake`i bitirmiş birisi olarak, Serious Sam için `insanların ruh sağlığını etkileyebilir bu yüzden yasaklanmalı` deseler itiraz etmezdim... (Mambo'yu kaybettik mesela :))

Diablo Battle Chest tüm dünyada bugün satışta

anonim

Blizzard tüm dünyada "Diablo Battle Chest"`i bugün satışa çıkardı, bu paket Diablo, Diablo II, Diablo II:Lord of Destruction ve BradyGAMES`in (Diablo II ve Expansion Set) en son strateji kılavuzunu da içeriyor. Şu an için bu set Blizzard Online Store`da henüz satışta değil ama tüm Amerika`da 50$`a satışa sunuldu, yakında Blizzard Online Store`a da ekleneceğinden bizler de rahatlıkla alabileceğiz, ama kaçımız alırız 50$ verip bilinmez :)

Evdeki Malzemelerle Railgun Yapalım

tongucyumruk

Aslında böyle bir konuya oyun demek ne kadar doğru orası tartışılır ama olay gerçekten ilginç. Sitede yazılanlara ve amaçlarına bakılırsa MIT'de okuduklarını düşündüğüm Quake hastası bir grup kafadar (kötü türkçe) üşenmeyip oturup bir "Railgun" inşa etmişler...

Sitede yazılanlara bakılırsa da alet şu anda çalışır halde. Açıkçası umarım bu aletin daha ufaklarını falan planlamazlar yoksa sokakta railgunla havaya ateş eden insanları hayal etmekte pek zorlanmıyorum açıkçası... Aletin kendisine ve atış denemesi yaptıkları nesnelere ilişkin fotoğraflara buradan ulaşabilirsiniz.

Programlanabilir 3D strateji oyunu!

larweda

Geçen gün redogre`yle Starcraft oynarken bi fantazi kurmuştuk, adamlarımızı programlayabilsek de öyle avel avel ortalıkta dolaşmasalar keşke diye. Bir real time strateji oyununda, (bu Dune II`den beri böyle devam ediyor) genelde siz bi dolu adam üretirsiniz, ama adamlar oyunun yapay zeka derecesine göre genelde abuk sabuk hareketler yaparak olayın bütün zevkini bozar, buna alternatifler ise yavaş yava gelicek gibi görünüyor. Colobot http://www.colobot.com/ adlı bir oyun, size adamlarınızı C tarzı bir programlama dili ile programlama şansı veriyor.