7D8 Demo Partisi 20-21 Aralık'ta

0
dcc
2002 yılından beri amatör bilgisayar kültürü ile ilgilenen insanları bir araya getirmeyi hedefleyen 7DX parti serisinin bu seneki ayağı olan 7D8, 20-21 Aralık tarihlerinde Boğaziçi Üniversitesi kuzey kampüsünde yapılacak.
Cumartesi sabahı başlayıp Pazar akşamı sona erecek olan partinin ilk günü Türkiye’nin bilgisayar oyunları geliştiren önde gelen firmalarından olan Sobee’den Yasin Demirden (2Gen), Cem Sermen ve Özgür Soner oyun programlaması ve görsel programlamadan başlayarak yakın geleceğin oyun geliştirme tekniklerine doğru yol alan bir dizi seminer gerçekleştirecekler. Ayrıca öğretim görevlisi Bager Akbay ve tasarımcı İsmail Kasarcı son zamanların popüler konularından İşlemsel Tasarım hakkında seminer verecekler.

Yurt dışındaki partilerde derece almış demoların gösterimleri demo severlere hitap ederken başka pek çok eğlenceli aktivite de gerçekleştirilecek. Klasik Oyun Turnuvası (C64, Amiga, PC gibi bilgisayarların klasikleşmiş oyunları), parti günü açıklanacak sürpriz yarışmalar bunlardan sadece bazıları.

Yarışmalara hazırlananlar kendi bilgisayarlarını parti mekanına getirerek çalışmalarına devam edebilecekleri gibi, katılımcılar parti mekanında hazır bulunan bilgisayarları da kullanabilecekler ve birbirleriyle daha rahat bilgi paylaşımında bulunabilecekler.

Daha fazla bilgi için 7D8 anasayfasına göz atabilirsiniz.

Görüşler

0
ZZombie
Acaba seminerler video olarak kaydedlip daha sonra bir yerde yayinlanabilir mi?

iş yoğunluğu sebebi ile ben gidemiycem.
Benim gibi madur arkadaşlara en azından teselli olur diye düşünüyorum :)
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Kylix/Delphi ile Linux Programlama Semineri

caglar_onur

Linux Kullanıcıları Derneği, 4 Temmuz 2004 Çarşamba günü Ankara Üniversitesi Fen Fakültesi Kırmızı Salon'da bir seminer düzenliyor. Seminerde, programlama dünyasında gücünü kanıtlamış ve büyük bir programcı kitlesi tarafından kullanılmakta olan ürünü Delphi'nin Linux platformundaki kalesi Kylix hakkında bilgiler verilecek. Ayrıca cross-platform yazılım geliştirme, kod taşıma ve örnek uygulamalar gibi konulara da değinilecek.

Ayrıntılı Bilgi: http://seminer.linux.org.tr/

Gencsen Geleceksin 2.0 IYTE

numangoceri

Geçtiğimiz akademik yıl ilki gerçekleştirilen ve yoğun ilgi gören Gençsen Geleceksin bu yıl hedefini daha da büyüterek "Gençsen Geleceksin 2.0" adıyla yeniden başlıyor ve ilk kez İYTE(İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü'n)'de gerçekleşek olan etkinliğin konusu şöyle:

Gençler ve teknoloji severlerin geleceğin teknolojilerine vizyonel bir bakış açısı ile bakmalarını sağlamayı amaçlayan yarım gün sürecek etkinlikler içerisinde mobil teknolojilerden, internetin geleceğine kadar geniş bir yelpazedeki içerik, konusunda uzman konuşmacılar tarafından gerçekleştirilecek. “Neden Gelmeliyim?” diyorsan…

GNU/Linux Semineri : IPCop ile Ağ Güvenliği ve Yönlendirme

dfisek

Linux Kullanıcıları Derneği, İstanbul'da 6 Mart Cumartesi günü bir seminer düzenliyor. IPCop dağıtımı ile erişim denetimi, saldırı tespiti, ağ adres çevirimi (NAT), özel sanal ağlar (VPN), IP üzerinden ses iletimi (VoIP) ve benzeri uygulamaların yapılmasının anlatılacağı seminer saat 15:00'te başlayacak. -Ayrıntılı bilgi-

inet-tr, XIV. Türkiye'de İnternet Konferansı, Linux Seminerleri

anonim

XIV. Türkiye'de İnternet Konferansı (http://inet-tr.org.tr/inetconf14/) kapsamında, LKD Seminer Çalışma Grubu tarafından üç seminer düzenleniyor

Akademik Bilişim 2003 Konferansı`nda Linux Seminerleri

dfisek

Linux Kullanıcıları Derneği, 3-5 Şubat 2003 tarihlerinde Adana Çukurova Üniversitesi'nde yapılacak olan Akademik Bilişim Konferansı'nda her yıl olduğu gibi tüm konferans boyunca linux seminerleri düzenliyor. İleri düzey ağ yönlendirmeden, disksiz terminallere; masaüstü uygulamalarından başarı öykülerine kadar birçok konu ele alınacak. - Ayrıntılı Bilgi -