Kylix/Delphi ile Linux Programlama Semineri

0
caglar_onur
Linux Kullanıcıları Derneği, 4 Temmuz 2004 Çarşamba günü Ankara Üniversitesi Fen Fakültesi Kırmızı Salon'da bir seminer düzenliyor. Seminerde, programlama dünyasında gücünü kanıtlamış ve büyük bir programcı kitlesi tarafından kullanılmakta olan ürünü Delphi'nin Linux platformundaki kalesi Kylix hakkında bilgiler verilecek. Ayrıca cross-platform yazılım geliştirme, kod taşıma ve örnek uygulamalar gibi konulara da değinilecek.

Ayrıntılı Bilgi: http://seminer.linux.org.tr/

Görüşler

0
SHiBuMi
4 Temmuz => Pazar
0
caglar_onur
Benim hatam, 4 temmuz değil 7 temmuz gerçek tarih
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Linux Semineri : Anjuta ve Glade ile Grafik Arabirim Geliştirme

dfisek

Linux Kullanıcıları Derneği, 19 Nisan Cumartesi günü İstanbul'da bir linux semineri düzenliyor. Internet Teknolojileri Derneği'nin ev sahipliği yaptığı seminer saat 15:00'te başlayacak. Seminerde, Anjuta yazılımı ve Glade kütüphanesi ile grafik arabirim geliştirilmesi anlatılacak. - Ayrıntılı Bilgi -

Linux Semineri: Özgür Yazılımlar ile J2EE

dfisek

Linux Kullanıcıları Derneği, Ankara'da 3 Mart Çarşamba günü bir seminer düzenliyor. Java platformunda kullanılabilecek özgür yazılımların (uygulama sunucuları, geliştirme ortamları, veritabanları, vb) anlatılacağı seminer saat 18:30'da başlıyor.
Ayrıntılı Bilgi

İNETD Pardus 2007'nin Yenilikleri Semineri (Uygulamalı)

adervis

İNETD Seminerleri başlıyor!

Yılın ilk semineri; Pardus 2007'nin Yenilikleri

İnternet Teknolojileri Derneği tarafından, 13 Ocak 2007 tarihinde "Pardus 2007'nin Yenilikleri" konulu seminer düzenlenecek.

Bilgi'de Oyun Programlama Semineri

coskung

Bilgisayar Bilimleri Bölümü'nun her perşembe duzenledigi bölüm seminerleri dizisinin 10 Nisan Perşembe günkü konuğu ilk Türk oyun programlama firmalarından Yogurt Teknoloji'den Cemil Türün. Seminerde Oyun Programlama'nın temelleri anlatılacak ve bir sanal dünya oyununun demosu yapılacak. Perşembe 17.00, Dolapdere Kampüsü, Mahkeme Salonu.

Dünya Felsefe Kongresi Türkiye´de

FZ

İstanbul, beş yılda bir yapılan ve bu yıl 21.si düzenlenecek olan "Dünya Felsefe Kongresi"ne ev sahipliği yapacak. Kongrelerin ilki 1900 yılında Paris'te yapılmıştı.

Jürgen Habermas, Gianni Vattimo, Iris Young, Jelyu Zhelev, Agnes Heller, Edgar Morin, Rene Girard, Seyla Benhabib, Otfried Höffe gibi önemli isimler kongrede biraraya gelecek.