inet-tr, XIV. Türkiye'de İnternet Konferansı, Linux Seminerleri

0
anonim
XIV. Türkiye'de İnternet Konferansı (http://inet-tr.org.tr/inetconf14/) kapsamında, LKD Seminer Çalışma Grubu tarafından üç seminer düzenleniyor
Seminer Programı şu şekilde

12 Aralık Cumartesi, 16.30-18.30 arası,

Salon D:

Bilmeyenlere Linux, Çağatay Çebi

Özgür yazılım ve İş Modelleri, Hakan Uygun

Salon E:

PostgreSQL'de ileri düzey başarım yönetimi, Devrim Gündüz

Seminerler İstanbul Bilgi Üniversitesi, Dolapdere Kampüsü'nde gerçekleştirilecek.

Konferans programı.

Görüşler

0
rasimsen
başarısız bir olganizasyondu. konuşmacılar böyle bom boş ve ilgisiz salonlara terkedilmemeli diye düşünüyorum..

biraz daha bu tarz organizyonlar ciddiye alınmalı.

Not: bilgi üniversitesinde aynı gün farklı bir kampüstede benzer bir etkinlik vardı ve adres olarak hatalı bir yer belirtilmiş sitede, konuşmacılarda, katıcılımcılarda şaşkın şaşkın dolaştılar..
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Web 3.0: Semantik Web

FZ

İstanbul Bilgi Üniversitesi Bilgisayar Bilimleri bölümün tarafından Mahkeme Salonunda bu akşam 17:00'da "Web 3.0: Semantik Web" başlıklı bir seminer düzenlenecek. İlgilenen herkes katılabilir.

Telekom Şirketlerinin Tüketiciyle Buluşması

anonim

6-9 Mayıs tarihleri arasında Ankara Altınpark Fuar Merkezi'nde düzenlenecek Telekom 2004 Fuarı, 1 Ocak 2004'te gerçekleşen serbestleşmeden sonra sektörün tüketiciyle ilk buluşması olacak. Fuara paralel olarak düzenlenecek seminer başlıkları çok revaçta olan konuları içeriyor.
Fuar sitesinden ücretsiz davetiye edinilebiliyor. Ankara Üniversitelerinin tümünden, şehir merkezinden ve çevre illerden düzenlenecek ücretsiz otobüs servisleri hakkında bir süre sonra yapılacak bilgilendirmeden haberdar olmak için e-posta listesine kaydolabiliyorsunuz.

Hatırlatma: Turing Day'08

fkoksal

İstanbul Bilgi Üniversitesi Bilgisayar Bilimleri Bölümü tarafından düzenlenen Turing Günleri'nin yedincisi bu sene "Bilgisayar Bilimleri ve Eğitim" üzerine. Etkinlik tamamen ücretsiz olup yarın (17 Mayıs Cumartesi) Dolapdere kampüsünde gerçekleştirilecektir. Taksim AKM'nin önünden 15 dakikada bir servis kalkacaktır.

Hepinizi bu güzel etkinliğe bekliyoruz.

Etkinlik web sitesi

Linux Semineri : Ertelendi!

anonim

Linux Kullanıcıları Derneği'nin 4 Eylül Çarşamba günü Ankara Üniversitesi'nde düzenlediği seminer ileriki bir tarihe ertelendi.

Özgür Yazılım Nasıl Pazarlanır?

aomeroglu

Özgür yazılım geliştiriyor ama nasıl para kazanacağınızı bilmiyor musunuz?

Özgür yazılımı geliştiriyor, iş modeliniz de hazır ama işin topluluk sürecini nasıl yöneteceğiniz konusunda soru i şaretleri mi taşıyorsunuz?

Ya da şöyle soralım: Özgür yazılım nasıl pazarlanır?