64 bit ve Microsoft

0
St
ntvmsnbc'deki habere göre Micros~1 64 bit desteğini erteledi.
Micros~ 1 Windows XP ve Windows Server 2003 işletim sistemleri dahilindeki 64 bit versiyonları 2005 ortalarında çıkarabileceğini duyurdu. İlk duyuruda 2004 başlarında çıkacağı belirtilen, sonrasında yıl sonuna ertelenen 64 bit desteği bir kere daha ertelendi. Windows Server 2003 için Servis Paketinin de gelecek yıl ortalarına kaldığı belirtildi.
Tüm enerjisini Win XP SP2'nin çıkışına yönelten Micros~1in bu stratejik hatasının hali hazırda güçlü bir 64 bit desteği sunan Linux'a yarayacağı ve Micros~1i daha da köşeye sıkıştıracağı aşikar...

Görüşler

0
bio
Ahhahahahahaaa... Microsoft yerine Micros~1 yazmis. Acaip zekice. Gulmekten gozlerimden yas geldi.

Muthis bir fikir ve uygulama. Y0u 4re 5OO 3L33T. Tebrik ederim.

Tekrar ahahahhahhahhaaa...
0
SHiBuMi
Evet ya nasıl kimse akıl edememiş daha önce. Demek ki biri daha önce şöyle bir laf etmiş olsa gülmekten altına bile yapabilirmişsin:

Fazlamesai.net : Eve gitsem de Microsoft'la uğraşsam diyenlerin sitesi...
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Microsoft, SCO´dan UNIX Kodunun Lisansını Alıyor!

eepp

Microsoft, SCO grubu ile, UNIX işletim sisteminin kodlarına erişim hakkı için lisans anlaşması imzalıyor. Windows-Linux savaşlarına da ciddi bir etkisi olacağı düşünülen gelişme sanılanın aksine Microsoft'a UNIX patentinin sahipliğini sağlamıyor. Microsoft yetkilileri, girişimin platformlar arası bütünleşmenin daha iyi olabilmesi için yapıldığını belirtiyorlar. Daha ayrıntılı bilgi için:news.com.com/2100-1016_3-1007528.html

Gene Micros~1, Gene Güvenlik Açığı

malkocoglu

Bir CNET haberine göre, Microsoft Pasaport servisindeki ciddi güvenlik problemi yüzünden 200 milyon kişinin hesabı tehlikeye girdi. Hesaplarda genellikle saklanan kredi kart numaraları, isimler, adresler Eylül ayı 2002 senesinden beri bu halde açık duruyorlardı. Bu açığın sebebiyet verdiği zararın miktarı henüz bilinmiyor.

Windows .NET Server RC1 Çıktı

FZ

Son düzenlediği .NET brifinginde, Microsoft, Windows .NET Server RC1 (Release Candidate 1) sürümünü duyurdu. 2.5 yıldır geliştirilen işletim sistemi böylece kullanıcılar tarafından resmen test edilmenin son aşamalarından birine geldi.

Microsoft'un yeni söylemi: Cihat

anonim

Microsoft "Get The Facts" adıyla yeni turlarına başladı. Silicon.com'un bu süreci teknolojik olduğu kadar politik bir "savaş aracı" olarak nitelendiriyor. Söylemlerin birçoğu yeni değil. Windows'un, açık kaynak kodlu rakibi kadar ucuz ve güvenli olduğu, karşı tarafın ise sanılan kadar güvenli ve ucuz olmadığı vs.

Ama Londra'daki "road show"da yeni bir söylem dikkat çekiyor. MS bu sefer Linux destekçilerini Microsoft'a karşı cihat yürütmekle suçluyor. "Cihat" söyleminin özellikle seçildiğini belirtmeye gerek yok sanırız. Malum bu günlerde bu kelimenin, özellikle ABD ve Avrupa'da negatif bir popülerliği var. Silicon.com'un bu konuya ilişkin yorumu da okunmaya değer.

M$ ve Shared Source

anonim

Microsoft, "open-source" a karşı çıkarttığı "shared source" silahına, "kilit kodları"nı açmak suretiyle WinCe 3.0 sürümünü dahil etti. Bu "shared source" modeli bana -Korkunun ecele faydasi yok - lafını hatırlatıyor nedense... Microsoft'un konu ile ilgili sayfasına tıklayıp ulaşabilirsiniz.