Irfan Skiljan Gururla Sunar!

0
parsifal
IrfanView (EarfanView) 3.85 çıktı. Perk çok formatı destekleyen FREEWARE programımız her yeni sürümünde kapsama alanını genişleterek güncelliğini korumayı başarıyor.
Gidiniz bakınız kullanmaya devam ediniz!!!

İlgili Yazılar

IrfanView 3.36

butch

IrfanView'ın daha çok hata düzeltme amaçlı çıkarılmış olan yeni sürümü yayında. http://www.irfanview.com şu sıralar biraz problemli onun için bu sefer bu adresi öneririm size http://www.ryansimmons.com/... Haydi koşun...

IrfanView 3.50

butch

Yaklaşık 3 ay sonra nihayet Irfanview yeni sürümüyle karşınızda. Tam, yav bu adama nooldu (Irfan Skiljan), başına birşey mi geldi acep derken, gereken cevabı aldık. Yeni sürümde temel işlevlerde bir değişiklik yok. Söylenene göre birçok hata düzeltilmiş. Ama özellikle thumbnail arayüzü adam gibi işler hale gelmiş.
Gidin indirin...

IrfanView 3.35

butch

Grafik görüntüleme programlarının bizce kralı IrfanView'ın yeni sürümü çıktı. Çok fazla inceleyemedim, bir an önce haber vereyim dedim. Ama sorun değil çünkü bu program başkalarına benzemez ve başarısı su götürmez. Yeni sürümü de elbet iyidir. Gidelim, indirelim.

IrfanView 3.33

butch

Bilen bilir, bilmeyenler öğrenmeli. Bizce dünyanın en iyi grafik görüntüleme aracı olan irfanview ın yeni versiyonu -3.33- çıktı. Gidip hemen indirin. Bir sürü yenilik var. Örneğin artık arka planımız siyah, efekterimiz daha hızlı...
Böylece konu başlıklarımızdaki büyük bir eksikliği de gidermiş olduk. Adres: http://www.irfanview.com Hemmen...