Uzaylılara iPod reklamı

0
cbc
Apple, ürünlerinin kalitesinin dünya standardını aştığını farketmiş olacak ki uzaylılar için reklam yapmaya karar vermiş ve devasa bir iPod inşa etmiş.

Haberin devamında reklamın ve haber kaynağının linkini bulacaksınız.

Fazlamesai.net, Apple departmanı, Apple'ın "Her UFO'ya bir iPod" projesinin ilk aşaması için verdiği reklamı buldu. Google Local'dan görülebilen bu alanda devasa bir iPod var. Farkedemeyenler daha yakından bakabilir.

Bu ve bunun gibi haberler için konu ile ilgili Wikipedia sayfasını ziyaret edebilir, Yamato Burger, Norad II Burger, Tasty Templar gibi besin maddeleri satan Blizzard'ın lokanta zincirinden, ve daha nice ilginçliklerden haberdar olabilirsiniz.

İyi eğlenceler!

Görüşler

0
o_ozardic
Birkaç gün önce yine burada tartışılan, Google'ın bu yılki bombası da Wikipedia'daki listede yerini almış: Google Romance :)
0
anonim
Google'ın süper hızlı, yeni tarayıcısı ve Opera'nın tarayıcı savaşlarını kızıştıracak, aşmış fotoğraf/reklam kütüphanesi Opera Models projesi de görülmeye değer.
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Türkler Uzaya Gidiyor

FZ

"ATA-1: Sivil, Barışçıl ve Bilimsel Amaçlı Bir Fırlatma Aracı İçin Sistem Tasarımı"

Yanlış okumadınız, İTÜ, ODTÜ, BÜ, Bilkent Ü., Dokuz Eylül Ü., Ankara Ü., Çukurova Ü. gibi üniversitelerimizden bir grup gencin oluşturduğu SpaceTurk grubunun hedefi TÜBİTAK ile tüm Türkiye'den aldıkları ve alacakları destekle 2007 yılının 30 Ağustos sabahı ateşleme düğmesine basmak ve yerden yaklaşık 500 km. yükseklikteki yörüngeye bir uyduyu yerleştirmek.

Venüs’ün atmosferinde mikrop

parsifal

Büyük ölçüde su damlacıkları bulunan atmosfer şartları üzerinde çalışma yapan ve Rus Venera, Amerikan Pioneer Venus ile Magellan uzay çalışmalarından elde edilen verileri inceleyen Texas Üniversitesi öğretim görevlileri Dirk Schulze-Makuch ve Louis Irwin, Venüs’ün atmosferinin kimyasal bileşimindeki ilginç nesnelerin mikrop olabileceğini bildirdiler.
Haberin devamı için buraya, detayı için buraya...

Mars Dünya´ya Yaklaşıyor

FZ

Mars gezegeni 27 Ağustos 2003 Çarşamba günü Dünya´ya çok yakın bir noktaya gelecek.

Gezegenimize en son milattan önce 57,537 yılında bu kadar yaklaşmış olan Mars´ın bir dahaki `yakın´ ziyareti ise 28 Ağustos 2287 yılında gerçekleşecek. Mars, Dünya´ya en çok yaklaştığında aramızdaki mesafe yaklaşık 55,758,006 km olacak.

Meteor Tavanı Delip Koltuğa Düşerse?

malkocoglu_2

Yeni Zellanda'da üzüm büyüklüğünde bir meteor, bir evin çatısını delerek içeri girdi. Olayda yaralanan olmadı. Uzayın derinliklerinden gelen taş parçasının saatte 300 mil ile çarptığı tahmin ediliyor. Genelde tamamen eriyerek yokolan meteorlar, bazen eriyemeyecek kadar büyükse sona kadar belli bir kütle muhafaza edebiliyorlar. Yeni Zellanda'daki meteorun (ya da taş parçası diyelim), girdikten sonra koltuğa çarparak, oradan zıplayip havaya çıktigi ve en son aile bilgisayarının üzerine konduğu rapor ediliyor.

http://www.spacedaily.com/news/meteor-04c.html

Yaratılışı Hesaplayan Kozmoloji Bilgisayarı

FZ

Sun Microsystems Inc. tarafından İngiltere'deki Durham Üniversitesi için geliştirilen "Cosmology Machine" kod adlı bilgisayar sistemi evrenin yaratılışını simüle etmeyi amaçlıyor

Bilgisayar evrenin yaratılmasını açıklamaya çalışan değişik teorileri deneyecek ve buna göre en gerçekçi teorinin çıktısının günümüz koşullarına en uygun evren durumu olması beklenecek.

"Cosmology Machine" 128 Ultra-SparcIII işlemciden ve 24 işlemcili SunFire'dan oluşuyor. Sistemin 112 GB ana hafızası ve 7 terabyte depolama alanı var. Sistem saniyede 456 milyar aritmetik işlem gerçekleştirebiliyor (228 milyar tamsayı ve 228 milyar kayan noktalı sayı işlemi).

Detaylı bilgi için: The Cosmology Machine