Ustasından Flash dersleri

0
Soulblighter
Flash'la uğraşan ve ya ben bunu nasıl yaparım acaba diyenler için çok güzel bir site: gotoAndLearn.com
Stanford Üniversitesinde Flash ve Video konusunda çalışan Lee Brimelow tarafından hazırlanan sitede konularına göre listelenmiş dersleri izleyebilir ve indirebilirsiniz. İsterseniz Lee Brimelow'dan Flash ile ilgili bir konuda ders hazırlamasını ve yayınlamasını da isteyebilirsiniz.

Görüşler

0
zekeriya_akyildiz
tamda ihitiyacım ola şeydi çok sağolun, webde boyle bişeyi fellik fellik arıyordum.
0
Soulblighter
Aramaya gerek yok. FM'e bakmanız yeterli ;)
0
FZ
FM: Like No Other
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Ekonomik Krizde ERP

speargun

2008 yılında tüm dünyayı etkisi altına alan Global Ekonomik Kriz’in ardından, kriz ortamından fırsatlarla çıkmaya çalışmak bugünlerde en çok konuşulan konulardan biri.Birçok ekonomist; krizden çıkabilmenin yolunun, oturup ağıt yakmak yerine, yeni yatırımlar yaparak ve krizi fırsatlara dönüştürerek mümkün olacağı kanaatinde… Krizin getirdiği fırsatlar değerlendirilirse, kriz gerçekten öğrenme ve iyileşme zamanıdır. Bu fırsatı kaçırmayanlar, krizden daha sağlam çıkarlar.

Bununla ilgili olarak guzel bir makaleyi paylaşmak istiyorum. Aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

http://www.erphaber.com/?p=279

İzmir'de Silikon Vadisi Kuruluyor

anonim

Turk.internet.com un haberine göre:
İzmirli 32 yazılım fiması imkansızı başardı ve ortak akılda birleşerek Silikon Vadisi'ni hayata geçirecek projenin temelini attı. Projenin mimarı olan İzmir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mehmet Akyelli, 32 firmayı biraraya getirerek, Amerika'daki Silikon Vadisi'nin bir benzerini İzmir'de kuracak altyapıyı hazırladı.

Midnight Commander v4.6

m1a2

Emektar dost Midnight Commander`dan (MC) sonunda yeni haberler gelmeye başladı. Miguel Icaza`nın GNOME`a kayması ve şu Mono işiyle kendisini fazlaca meşgul etmesinden sonra gelişmesi önemli ölçüde duran MC çok uzun süre v4.55`de asılı kalmıştı. Tam ümidi kesmişken başını Pavel Roskin`in çektiği yeni bir geliştirici grubu olayı ele aldı ve üst üste yapılan release`lerle v4.6 ufukta gözüktü. En son mc-4.6pre3 geçen hafta duyurulduktan sonra final sürümün büyük bir aksilik olmazsa bu ay sonuna yetişmesi bekleniyor.

Mac OS X icin Ext2 Dosya Sistemi Sürücüsü: fuse-ext2 v0.0.2

anhanguera

Selam,

yaklasik 1 sene once mac book satın almıştım, ve tabiki slackware kurdum. Ancak mac osx den linux bolumune ulasamamak, ve her seferinde linux'u acip macos tarafina birseyler kopyalamaya calismak biraz can sıkıcı olmaya baslamisti.

iste bu yuzden, fuse-ext2'yi yazdim. bu yazilimin amaci macosx uzerinde diger bolumlerdeki ext2fs'leri otomatik olarak mount etmek. su an on tanimli olarak 'read-only' destegi ile aciliyor, 'write' destegi de var olmasina ragmen, normal kullanicilar icin cok da eglenceli sonuclar dogurmayabilir ;)

Unreal'i Yapan Adam Programlama Dillerinin Geleceğini Anlatıyor

FZ

Epic Games'ten Tim Sweeney, SIGPLAN ve SIGACT tarafından 33.sü düzenlenen Programlama Dillerinin İlkeleri Sempozyumunda The next mainstream programming language: a game developer's perspective başlıklı bir konuşma gerçekleştirdi.