Ubuntu ve Kubuntu v5.04 hazır!

0
zentoo
Ubuntu 5.04 (Nisan 2005) versiyonu çıktı. Buradan ve de buradan ulaşabilirsiniz. Kanımca ufak çapta bir devrim yaratan bu GNU/Linux dağıtımı, bütün camiaya hayırlı uğurlu olsun. :-]
DVD versiyonu Live CD + Install + Yerelleştirme dosyaları olduğundan 2.7 GB ISO dur.

Görüşler

0
darkhunter
Bir Debian'ı bu kadar kullanıcı dostu, anlaşılır ve sorunsuz görmek. Gözlerim doluyor :.)

Umarım kendi Debian ımı da bir gün böyle görebilirim.. Fakat şimdi gidip Ubuntu da sorun çıkarmayan bir usb bellek çubuğunu Debian'a (ambiyane tabiri ile) kafasına vura vura tanıtmam gerekiyor..
0
pismikrop
Bende debian hoary kullanıyorum, Valla afrikanin bagrindan cikan bu dagitim bagimlilik yapiyor.
0
iasci
Kesinlikte katılıyorum!

Ubuntu'daki gelismeyi gordukten sonra yillardir bize linux saglayan dagitimlarin tum vakitlerini uyuyarak gecirdiklerini dusunmeye basladim :)
0
Soulblighter
DistroWatch [www.distrowatch.com] verilerine göre de Ubuntu, Linux dünyasına yeni bir heyecan getirdi. Şu an listede 1. sıradalar.
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Ubuntu Studio

parsifal

Ubuntu Studio'nun ilk sürümü yayınlandı. Ses, görüntü ve grafik yazılımlarının en iyilerini bünyesinde biraraya getirip profesyonellerin ve "gayretli" kullanıcıların beğenisine sunulmuş bu sürüm şu anda sadece Intel i-386 uyumlu.

Ubuntu Breezy Badger Geliyor!

darkhunter

Yakın bir taihte Tux Award kazanan, hepimizin sevgilisi Ubuntu Breezy Badger (5.10) ile görücüye çıktı (Preview Release).

Ubuntu Sunucu Rehberi

anonim

Türkçe Ubuntu Sunucu Rehberi Özgür Karataş tarafından duyuruldu. Bu rehber sayesinde Ubuntu GNU/Linux'un server sürümünü kullanmak isteyen, daha çok sistem yöneticisi seviyesinde herkes faydalanabilir ve zenginleştirme çalışmalarına katkı sağlayabilir.

Xbox 360'a Ubuntu

Chriseba

Sony Playstation 3'e Fedora kurulumundan sonra, şimdi de Microsoft Xbox 360'a Ubuntu kurulumu.

Bedava Ubuntu Etiketleri

anonim

System76 sitesi başlattığı kampanya ile isteyenlere ücretsiz "Powered Ubuntu" yazılı etiketler dağıtıyor.Dağıtımı birçok ülkedeki Ubuntu takımları ile gerçekleştiriyorlar.Dağıtım yapılacak ülkeler arasında Türkiye'de bulunuyor.