Türkiye´deki Internet Uygulamaları

0
FZ
11 Mart Pazartesi günü saat 18:30'da İstanbul Bilgi Üniversitesi Kuştepe Kampusu Akademik Kurul Odasında, Alcatel e-Ticaret Genel Müdürü Tayfun Türkalp'in konuşmacı olarak katılacağı "Türkiye'deki İnternet Uygulamaları" başlıklı bir konferans düzenlenecektir.

Görüşler

0
anonim
Tayfun Turkalp mi :)

Alcatel , Architects of Internet World diolar kendilerine :))))

Sahte Internet gurularindan sonra simdi de sahte interneti yapan sirketler cikti :) internet dunyasinin mimarlariymis , puhhahahahahahah !!!!

0
anonim
Atılmak bu kadar zoruna gitti demek...
0
anonim
ulan gerizekalı herif.
sen dunya piyasalarını nerden biliyosun
alcatel in dunya pazarındaki payı hakkında en ufak bir bilgin varmı?
dallama...
sahte internet mimarları dedigin adamlar dunyanın 135 ulkesinde faaliyet gosteren en buyuk holdinglerden biri.
sen alstom diye bisey duydunmu?
fransız metrosunun mimarı olan firma.
sadece fransamı senin istanbul metrosununda mimarı.
bilmeden konusma.
0
anonim
Internetin mimarlari ?

NSF'yi kuran adamlar, RFC'leri yazanlar, IETF vs. hepsi hikaye degil mi ? Alcatel cikacak internetin mimarlariyiz diyecek. Kim ki bu uyuz adamlar. Istanbul metrosuna bakinca, TTNET altyapisina bakinca anlasiliyor ne mal olduklari.

Kimmis ki bu Alcatel ? Bir sekilde Telekom kanaliyla kanimizi emen uyuz bir vampir..

Sizi Alcatel'i savunmaniz adina degil, ama bu vampire yaltaklanmak adina bir dosta geri zekali dediginiz icin protesto ediyorum. Yaltaklik yapmak istiyorsan git Alcatel mudurunun helasinin onunde bekle. Cikinca ellerini yalarsin.

Serdar KOYLU
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Tüm kablosuzlar birleşin!

sefalet

Illinoi Üniversitesinden asistan profesör Haiyun Luo ve mezun öğrencisi Nathanael Thompson, komşu kablosuz genel ağ kullanıcılarının ağa erişim verimlerini arttıran bir sistem geliştirdi.Sistemin ismi PERM (Practical End-host collaborative Residential Multihoming).Sistem basit olarak, komşu kablosuz genel ağların bant genişliklerini paylaşmalarını sağlıyor.Sistem bir kullanıcının kullanılmayan bant genişliğini diğer kullanıcının kullanmasını sağlıyor böylece bireysel olarak genel ağa erişim imkanı her kullanıcıda artıyor.

Siyaset Meydanı Faciası

SHiBuMi

Dün akşam Siyaset Meydanı`nı seyrettiniz mi bilmiyorum, ama ben faciayı sonuna kadar seyrettim. Ve şu sonuca vardım: Demek ki bizim bilgili olmadığımız konularda çıkıp dinlediğimiz adamların da dünyadan bir haberleri yokmuş, onların arasında da bir sürü bilgisiz adam bizimle kafa buluyormuş.

Açık Ağlar, Kapalı Rejimler

murat09

E - postanızı açtığınızda, haftanın her günü, size birşeyler satmaya çalışan onlarca mesaj buluyorsunuz. Genellikle bu bir ürün oluyor, fakat bazen internet üzerinde ürünler yerine fikirler de sahibini arıyor. Ekranınızda savaş karşıtı bir söylem, yeni hayat tarzı dersleri veren bir gurudan rahatlatıcı sözler, ya da açık açık siyasi propoganda görebiliyorsunuz.

JavaScript: Quo Vadis?

FZ

jQuery'nin yaratıcısı ve aynı zamanda Mozilla 'hacker'larından John Resig'in Ars Technica'daki 'Extreme JavaScript Performance' başlıklı yazısını gördükten sonra "JavaScript, nereye?" diye sormamak mümkün değil. Buna bir de Mozilla'nın CTO'su ve JavaScript'in yaratıcısı Brendan Eich'ın "JavaScript Gets Faster" röportajı eklenince sorunun vurgusu daha da güçleniyor. Peki ama neden?

Kurtarılmış Bölge: Internet

FZ

Şöyle başlıyor yazı: İktidarların bedenleri uysallaştırmasını öngören modernitenin hedefi arzuyu söndürmek. Ancak merkezi otorite ve denetimin erişemediği kurtarılmış bölge internet, bu oluşuma meydan okuyor.

Ve şöyle devam ediyor:Geçenlerde bir vesileyle internette gezinirken ansızın önümde bir pencere açıldı. ('Yeni Türkçeye göre, 'sörf' yaparken, önümde bir 'cookie', 'pop up' etti demeliydim.) Öğleden sonrasının işleri arasında bunalmışken bunun bir porno sitesi olduğunu gördüm. (Sonradan konuştuğum arkadaşlarım bu ansızın belirme işinin bir sistem olduğunu söylediler.) Sitenin adı ilgimi çekince dayanamayıp açtım.

Gördüklerim karşısında gözlerimin yuvalarından fırladığını belirtmeliyim. Site, 'milf' denilen (anlamını yazamam, Muzır Kurulu'na gazeteyi kapattıramam) bir kadın 'türü'yle (deyimi bağışlayınız) ilgiliydi. Bu kadınlar, çocuklu olmak şartıyla, 40 yaşının üstündekilerdi. Bu kadınların cinsel ilişki sırasında çekilmiş resimleri vardı sitede ve bu iş akla hayale gelebilecek her türden fanteziyi içerecek biçimde devam ediyordu.