trLFS açıldı... (Linux From Scratch)

0
Armish
LFS (Linux From Scratch) yani sıfırdan Linux adlı kendi Linux'unu kendin yap adlı projenin kitabının Türkçe ye çevirisi tamamlandı. Bu yeni projenin adı trLFS ve proje sayfası http://lfs.geleceklinux.org. . İlgilenenlere...

Görüşler

0
conan
Bu projenin Turkce'ye cevrilmesi kadar hosuma gidebilecek ikinci bir sey dusunmuyorum! Elinize saglik! SUPER BIR CALISMA!
0
FZ
Emeğe saygı, daima! Emeği geçen herkesin eline sağlık! Teşekkürler!
0
anonim
e hadi o zaman başlayalım
0
Armish
Ovguler icin tesekkurler... Umarim birilerine yardimci olur...
--
Armish
http://linux-sevenler.de
htttp://lfs.geleceklinux.org
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Haber Maratonu

FZ

Müzik zevki evrensel midir, kültürel midir? MIT'den iki araştırmacı bu konu üzerinde bir çalışma yapmışlar. George Lucas, bilgisayar oyunlarında YZnin daha ciddi ve yoğun şekilde yer alması gerektiğini düşünüyormuş. ABD'de 2010 yılına dek nüfusun %60'ı genişbant internet erişimine kavuşacakmış ama Güney Kore çok daha ileride imiş. IBM yeni arama ve metin analiz yazılımını açık kaynak kodlu hale getirmiş. Açık kaynak kod camiasında daha çok kadın yazılım geliştirici yer almalıymış. XML dünyasının meşhur firmalarından Altova, ürünlerinden birini "royalty free" olarak kamunun kullanımına açmış. GNU/Linux'ta araba yarışı sevenlere TORCS tavsiye ediyorlarmış. Güvenlikle ilgili DenyHosts diye güzel, minik ve Python ile kodlanmış bir araç varmış.

Bloguma Ses Ver!

redogre

Bloguma Ses Ver!

Jabber: Anında Mesajlaşmadan Çok Daha Fazlası

vst

Bir çok insan interneti aradıkları bilgiye kolaylıkla ulaş(ama)mak ve önemli bir sosyal ihtiyaç olan modern iletişim imkanlarını değerlendirmek için kullanır. Bu iletişim imkanlarının en önemlilerinden birisi de anında mesajlaşmadır (instant messaging --- IM).

İnternet kullanıcıları, IM nimetinden çeşitli platfomlar aracılığıyla faydalanmaktadır. Bunların başında gelenler ise ICQ, AIM, son günlerin modası MSN gibi programlar ve ağ mesajlaşma protokollerinin oluşturduğu platformlardır. Bu yazıda konumuz ise, özellikle ülkemizde çok da yaygın olmayan, ancak gerek kurulumu ve kullanımı gerekse sağladığı programlama avantajları nedeniyle dünyada yaygınlaşmakta olan bir teknoloji: Jabber.

Fazla Mesai Skin´i Winamp.com sitesinde yayında!

redogre

Bir süre önce yaptığım FM skini winamp tarafından yayınlandı sonunda. Hem de 29 kere download edilmiş!
Skin'in linki burada.Winamp FM Skini
Henüz bir yorum yapılmamış... Yorumlarınızı bekliyorum...

İyi yıllar

butch

Malum, birkaç saat sonra 2002 yolcu. Birbirimizi tebrik edelim, coşalım. Bu sene hayatlarımızın en güzel yılı olsun. Seneye yine fazlamesai.net'de görüşelim. Sağlık ve sevgiyle kalın.