Bloguma Ses Ver!

0
redogre
Bloguma Ses Ver!

Görüşler

0
anonim
Valla bu seferde millet kendi sesini değiştirmeye kalkar.
Sesli yorumlarin içerisine de büyük ihtimal Kemal Sunal - Şener Şen replikleri konur.
Tabii bunun bir üst seviyesi olan "Görüntülü yorum" oluştuğu zaman ise neler olacağını hayal bile edemiyorum.
0
erhanbaris
haklisin :)))))))))
0
ZZombie
Acı gerçekler :)))))))
0
anonim
ve bizler internet kullanmaya başlarız...
0
erhanbaris
bazen internet hayatimizi mi kolaylastiriyor yoksa berbat mi ediyor tam anlayamiyorum.
0
FZ
Bu mudur mevzu? :)
0
anonim
Kesinlikle evet.
Konunun geyiğie çok fazla elverişli olması nedeni ile Fazlamesai içerisindeki habere değil de.
Kare de yayınlanan karikatüre yorum yapmanın daha uygun olacağını düşündüm.
0
FZ
Kendi kendini doğrulayan kehanete katkıda bulunmuş oldunuz. Bir nevi.
0
afacan
abi ne demeliki, gecenlerde yoldayim, cepden internet chate gireyim dedim. türk chatda küfürden gecilmiyordu yaw. yani seviyeli alanlar bulmak gercekten nadir bulunmakta. bu yüzden fm'i kutluyorum! ellerinize saglik!
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

fazlamesai.net´e soralım: Programcı Verimliliği, UML, DSM

FZ

Birden fazla programcının belli bir sektöre yönelik olarak geliştirdikleri ve pek çok farklı insan tarafından kullanılacak olan uygulama programlarını geliştirmek belli bir dilde ``kodlama´´ bilgisinden çok daha fazlasını getirir. Bu tür projelerin geliştirilmesi için yazılım mühendisliği disiplini bağlamında pek çok metodoloji, disiplin, vs. önerilmiş, denenmiştir. Bunlardan en önemlisi, en ciddi mantalite değişkliği belki de nesneye yönelik programlamadır.

Nesneye yönelik programlama kavramı tüm dünyayı etkilemiş ve başka kavramların, soyutlamaların, vs. ortaya atılmasına yol açmıştır. UML yani "Unified Modelling Language" son yıllarda epey popülerdir ve bunu geliştiren ekibin geliştirdiği RUP (Rational Unified Process) de yazılım mühendisliğini bir üst seviyeye taşıma iddiasındadır.

Ve Micros~1 bir firma daha satın alır...

butch

Naviga Çıktı Bayilerinizden Israrla İsteyiniz!

sundance

Yelkencilik, denizcilik konuları ile ilgilenenlerin gözü aydın. Naviga adında dört başı mahmur bir yelkencilik dergimiz oldu. Kendilerine yayın hayatlarında başarılar diliyoruz.

Şimdi bunun fazlamesai ile ne ilgisi var diyecek kişiler için açıklama: Yıllardır CD yanında promosyon kabilinde verilen, her sayısı bir kaç günde kotarılmış, teknik makaleleri yüzeysel Word Excel ve Visual Basic kurslarının hiçbir zaman ötesine geçemeyen bilgisayar dergileri ile dolu bir piyasa için elbette ki mutlu bir haber bu. Maksimum birkaç bin kişilik yelkenci tayfası böyle bir dergi çıkartmayı becerebiliyor ama bu kadar Linux kullanıcısı, bilgisayar programcısı bir Dr. Dobbs Journal ya da Linux Format ayarında bir dergi çıkartamıyoruz. Basiretsizliği takdimimizdir
Naviga´yı bayilerden ısrarla isteyiniz....

Güzel Siteler - 2: Aftermath2000.org

sundance

Kelime anlamı "Savaş, yıkım sonrası" olan aftermath2000.org ülkemizde eksikliğini çektiğimiz kaliteli Internet haberciliği konusunda ciddi bir eksiği kapatıyor.

Gerek tasarımı, gerek yorumların kalitesi ve gelir geçer olmaktan uzaklığı ile bize ilham veren, keyifle izlediğimiz bir site.

Herkese tavsiye ederiz. Bu ortam hakkında söyleyecek sözü olanlara özellikle...

FM'e öner: Twitter bağlantısı

auselen

FM'in bir twitter hesabı olsa ve yayınlanan yazılar başlık, meta, özet vs olarak oradan duyurulsa. Ben kendim twitter kullanmıyorum ama görülebilirlik için daha kolay olabilir.

Belki fm.net'de bahisler geçebilir.

Bir de FM'in bir meta kısmı olsa da böyle konular konuşulup tartışılsa sevinirim.