Güzel Siteler - 2: Aftermath2000.org

0
sundance
Kelime anlamı "Savaş, yıkım sonrası" olan aftermath2000.org ülkemizde eksikliğini çektiğimiz kaliteli Internet haberciliği konusunda ciddi bir eksiği kapatıyor.

Gerek tasarımı, gerek yorumların kalitesi ve gelir geçer olmaktan uzaklığı ile bize ilham veren, keyifle izlediğimiz bir site.

Herkese tavsiye ederiz. Bu ortam hakkında söyleyecek sözü olanlara özellikle...

Görüşler

0
Tarık
biri "gelir geçer olmaktan uzaklığı" mı? dedi :)
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Yayındayız

butch

Fazlamesai.net altyapısında bulunan bir güvenlik açığı sebebiyle gerçekleşen saldırı sebebiyle verdiğimiz kısa bir aradan sonra tekrar yayındayız.

Güvenlik amacıyla yenilenen kullanıcı parolanızı edinmek ve aynı sebeple askıya alınan kullanıcı hesaplarınızı aktive etmek için size yolladığımız e-postalardaki adımları takip edin.

Karşılaşabileceğiniz muhtemel sorunlar için bilgi AT fazlamesai NOKTA net adresine e-postalarınızı bekliyoruz.

Sabrınız için teşekkürler.

Not: Genel bir güvenlik tedbiri olarak, her ihtimale karşı e-posta hesaplarınız, ICQ, MSN, IRC, sistem kullanıcısı, vb. parolalarınızı da değiştirmenizi tavsiye ederiz.

Yoruyorum

redogre

fazlamesai.net'e soralım: Koruyabilir miyim?

darkhunter

Küçük ve basit bir senaryom var. Bu aralar veri güvenliği paranoyası yaşayan biri olarak fazlamesai.net üyeleriyle paylaşmak istedim...

fazlamesai.net neden sevilir?

FZ

Evet, 1 yıldan uzunca bir süredir yayın yapan bu site benim tarafımdan neden sevilir ve de takdir edilir? İşte ilk aklıma gelen sebepler :

Tatil Rehaveti

butch