Tatil Rehaveti

0
butch

Görüşler

0
Djan
Patron güneş gibi doğmuş karikatüre ilginç bir hava vermiş... Son karede de Dilbert hüznü hissettim - harbiden bitmeseler ne hoş olurdu ama her güzel şeyin bir sonu oluyor malum...
Bir de "herkes hakettiği gibi yaşıyor" diyen bi yengemiz var ortamlarda; kendisinin nasıl yaşadığını merak ediyorum...
Gece gece neden karikatürün üzerinden deşarj olduysam... Neyse, tatil olsun hep - işten sonra bilgisayarı açar gibi tatilde açalım işte...
0
muratdicle
Tatile tatil demem, tatilde ben olmadıktan sonra..
0
mst
yaz çabuk bitiyo...
0
yaz_gulu
bana uzak kelime "TATİL" 3 BUÇUK AYDIR HASRETİMM
0
yaz_gulu
ulaşamadığım tek şey tatil :(
0
ttk
Ne oldu halen gidemediniz mi ? :)
Ben de her sene tatilde memlekete giderim, deniz yok bir şey yok, memleket havası soluyup geliyoruz işte :)
0
Tarık
N'apcan denizi yahu. 1-2 hafta toz dumandan strees ten uzak olup kafa boşaltmak dururken. :)
0
dfix
artık değiştirsek şu tatil karikatürünü insan çalışmaya yeni yeni alışmaya başlamışken kötü etkiliyor her fm ye girişinde. Bir önerim var şu eski "espiri bulamadın" karikatürünü tekrar koysak olmazmı yada "yinemi espiri bulamadın" adında eski bir klasiğin yeniden uyarlanması şeklindede bir manipilasyonda olabilir :)
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

GMail Hesabi Ister misiniz?

eitatli

Hatirlarsaniz bir süre önce GMail (Google Mail) beta yayina basladi. GMail'in en dikkat ceken yönü 1 GB lik alan saglamasi. Ancak bu beta sürümde herkes gidip kendine bir hesap acamiyor. Ancak GMail hesabi acmak imkansiz da degil.

Mavi Bilgisayar Kapandı.

anonim

Ankara merkezli bilgisayar firması Mavi Bilgisayar internet sitesi ve mağaza şatışlarını durdurdu. 29.06.2009 tarihinden itibaren web siteleri açılmayan şu anki sitede ise özür yazısı bulanan firma son zamanlarda yaptığı değişik kampanyalarla ayakta durmaya çalışıyordu.

Fazlamesai.net PC WORLD´de

PCW

PC WORLD'ün Ekim sayısından itibaren Fazlamesai.net ekibi katkılarıyla her ay yayınlanmak üzere "Açık Kaynak" bölümü açtık. Sundance ve Butch ile oturup konuşarak ortaklaşa nasıl bir içerik üretebileceğimizi düşündük ve sonuçta beğeneceğinizi umduğumuz ortak bir çalışmaya imza attık. Bu ilk çalışmamızda başlangıç olarak OSDN kaleleri, VectorLinux'un kurulumu ve Fazlamesai.net dünyasından haberlere yer veriyoruz.

Python İle Java Applet'i Yazmak Caiz Midir?

pismikrop

'One Ring to rull them all, one Ring to find them, one Ring to bring them all and in the Darkness bind them' (Tolkien)

İşte bu yüzük bir programlama dili olsaydı; şüphesiz o python olurdu. Python ile java, .NET, PE (Portable Executable) programlar oluşturabilirsiniz. Zaten yazdığınız kod hiçbir değişikliğer uğramadan. Linux, Mac ve Windows'ta çalışabilmektedir. Linux ise ARM, SPARC, Intel, AMD, PowerPC gibi bir çok işlemcide çalışabildiğine göre varın gerisini siz düşünün.

Apple´dan Windows için ITunes

Evil_Empire

Apple, 1999 yılında çıkardığı muzik player, encoder, decoder, cdburner vs. uygulaması ITunes'un win2000-XP versiyonunu çıkardı.
ITunes cok genis mp3 arsivlerini duzenlemek, calmak ve kopyalamakla ilgili kullanisli ozellikler sunuyor. Karmakarisik arabirimli playerlardan sıkıldıysanız bir denemenizi oneririm. Ücretsiz bir yazılım olan ITunes 4.1'i http://www.apple.com/itunes/download/ adresinden indirebilirsiniz. GUI sevilecekse Apple olsun:)