Blizzardthanksedit

Starcraft Kaynak Kodu Bulundu!

4
sundance

Görüşler

1
redogre

Kaynak kodu olduğunu nasıl anlamış derken cd üzerindeki "starcraft source code" yazısını gördüm. Bu biraz çizgi filmlerdeki "ultra gizli dosya" yazmasına benzemiş.

Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Vector Games

sansured

Vector Games adında bir Türk oyun ekibi üzerinde çalıştıkları oyun motoru V2 için bir Demo sürümü yayınladı. Demoda Vector Games laboratuvarlarında ufak bir gezi yapıyoruz.Oyun motorlarını üzerinde çalıştıkları oyun projesi için geliştirmekte olan ekip bu demo sayesinde hem kendilerini tanıtmak hem de motor ile ilgili açıkları gelen geribeslemeler ile kapatmayı hedefliyor.

http://www.vector-games.com adresinden Türkçe yada İngilizce 2 dil seçeneği ile indirilebilen demoyu Downloads bölümünden indirip deneyebilirsiniz.

C-64 oyun çekimi!

sundance

C-64 oyun çekimi, isteyene kasette, isteyene diskette.

Not: Sözkonusu satışı yapan kişi, ya da şartlar hakkında bilgi sahibi değiliz. Gönlümüzdeki iflah olmaz Commodore'cu çocuğu ve fırsat olsa da 'yeldeğirmenleri ile savaşsak' romantizmini saymazsak...

Bir Satranç Ustasının Bilgisayarı

FZ

Büyük Usta (GM) John Nunn daha ciddi satranç çalışabilmek için eski sistemini yenilemeye karar veriyor ve çift 2.8 GHz Xeon mikroişlemcili, 1 GB ana hafızalı bir bilgisayar kurmaya karar veriyor.

Efsanevi Fritz satranç yazılımı üzerinden iki sistemi kıyaslayan Nunn yeni sistemin, beklediği performansın altında bir performans verdiğini belirtiyor ve bunu da yeni işlemcilerin satrançta çok kullanılan tamsayı hesaplamaları için yeterince optimize edilmemiş oluşlarına bağlıyor.

Nethack geri döndü!

sundance

Gelmiş geçmiş en sağlam Dungeon oyunu olan Nethack, yepyeni bir görsellikle karşımızda.

Bir zamanlar 386SX`de deliler gibi oynadığım karakter tabanlı grafiklerine rağmen inanılmaz bir derinliğe ve oynanılabilirliğe sahip olan Nethack, artık üç boyutlu grafikleri ve render görüntüleri ile çok daha geniş bir kitleye hitap ediyor.

Huzurlarınızda Falcon-Eye`s Nethack Hem de The Underdogs kalitesiyle :)

Linux ve Oyunlar

FZ

Linux ve oyun dünyasının birlikteliğinin geçmişi, bugünü ve geleceğine dair güzel bir makale

Eksik kalan bir yer varsa eminim onu da FM okurları tamamlar ;-)