Şirket Portalleri İçin Yeni Alternatif

0
anonim

Görüşler

0
ky
hiçbirşeyden çekmedim portaldan çektiğim kadar. markasını söyleyemem davalık olmamak adına..
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Çabuk, çiz!

butch

Konumuz makine öğrenimi ve karşımızda Google'dan yeni bir oyuncak "Çabuk, çiz!".

Oyun, anahtar kelimeler ile verilen nesneleri kısıtlı bir süre içinde ekrana çizmeniz ve yapay sinir ağlarına dayalı sistemin siz çizmeye çalışırken çizdiğiniz objeyi tahmin etmeye çalışması üzerine kurulu. Zaman kısıtı ve yapay zekanın sürekli değişen tahminleri ile size güzel bir zaman vaat eden...

Google'a kopya haber davası

Soulblighter

Fransız haber ajansı AFP, kendi haberlerini telif hakkı ödemeden internette yayınladığı iddiasıyla Google News'a dava açtı.

Washington'da açılan davada AFP, Google'dan 17.5 milyon dolar tazminat talep ediyor. İnternette haber dolaşımının önüne hukuki engeller koyması beklenen davanın, gelecekte telifli haberlerin korunmasına yönelik yeni şartlar getireceği düşünülüyor.

Google Tuvaletlerinde Neler Oluyor?

FZ

Google'ın nasıl bir şirket olduğunu anlamak istiyorsanız tuvaletlerine bakın.

Kampüsteki her tuvaletin ısıtmalı özel oturaklar ve kablosuz iletişimle bazı mekanizmaları tetikleyen düğmeleri olmasından bahsetmiyoruz. Artık Google tuvaletlerinde karşınıza "Testing on the Toilet, Testing code that uses databases." gibi başlıkları olan ve teknik konularla ilgili kısa sorular, örnek kod parçaları içeren tabelalar çıkıyor!

Google Hikayesi

anonim

Google Hikayesi, Google'ın kurucuları Larry Page ve Sergey Brin'in Stanford Üniversitesi'nde Google'ın ilk temellerini attıkları günlerden başlayarak, Google'ın kuruluşunu, gelişimini ve kurucularının başlarından geçen olayları anlatan bir kitap. 2005 yılında ABD'de yayınlanmış ve 2006 yılının başından itibaren Türkçe çevirisi ülkemizde yayınlanmaya başlanmış.

Google'dan Web Tarayıcı

anonim

Google Chrome adında bir web tarayıcıyı piyasaya sürmeye hazırlandığını dün resmi blog sitesinden duyurdu... ilgili linkler http://googleblog.blogspot.com/2008/09/fresh-take-on-browser.html http://www.bildirgec.org/yazi/google-web-tarayicisi-google-chrome-1 http://blogoscoped.com/archive/2008-09-02-n72.html