Science Museum - Launchpad Online

0
Tarık
Launchpad Online bu adresten erişebileceğiniz gerçek fizik etkilerine sahip düşündürürken eğlendiren ilgi çekici bir oyun.
Isı, ışık, rüzgar, manyetik alan, elektrik vb. gibi etkileri ve daha birçok şeyi kullanarak "beyaz topu" gitmesi gereken yere göndermeniz gerekiyor. İlk seviyeleri oldukça basit olmasına rağmen zamanla karmaşıklaşabiliyor. Kendi oyunlarınızı hazırlayıp diğer kişilerin bunları çözmesini sağlayabiliyorsunuz.

http://www.sciencemuseum.org.uk

Görüşler

0
Tarık
Platformun adı Launchpad oyunun adı Launchball.
0
faraklit
the incredible machine i hatirlatti bana hemen :)
0
admin
aynen bende katılıyorum. Ama Tim biraz daha kompleksti Launchpad'e göre.
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Türkiye'nin ilk OYUN geliştirme merkezi ODTU Teknokent'te açılıyor.

ozansener

Oyun teknolojileri, simulasyon yada animasyon alanlarından her hangi biri hakkında iş fikriniz varsa, kendinizi geliştirmek istiyorsanız yada yeni başlamak istiyorsanız, 12 Mart' 12:40 daki lansmanımıza bekleriz.

Çabuk, çiz!

butch

Konumuz makine öğrenimi ve karşımızda Google'dan yeni bir oyuncak "Çabuk, çiz!".

Oyun, anahtar kelimeler ile verilen nesneleri kısıtlı bir süre içinde ekrana çizmeniz ve yapay sinir ağlarına dayalı sistemin siz çizmeye çalışırken çizdiğiniz objeyi tahmin etmeye çalışması üzerine kurulu. Zaman kısıtı ve yapay zekanın sürekli değişen tahminleri ile size güzel bir zaman vaat eden...

Savaş simülasyonlarında hayal edilen gerçekleşiyor mu?

anonim

Eminim bir çok simülasyon meraklısı Internet ve multiplayer oyunların yaygınlaşması ile birlikte gerçek savaş (veya barış) ortamlarında gerçek insanların farklı araçları kullanarak bir arada etkileştiği bir ortam hayal etmişir. UbiSoft'un Silent Hunter 2 ve Destroyer Command oyunları bunu sağlıyor. Silent Hunter 2 bir U-Boot (Efsanevi Alman denizaltısı) simülasyonu ve Destroyer Command bir Destroyer (Denizaltı avlayan gemi) simülasyonu. İstediğiniz oyunu alıp multiplayer ortamında birbirinizi kovalayabiliyorsunuz. Buna bir de yine UbiSoft'un IL-2 Sturmovik uçak simülasyonunu ekleselerdi müthiş olurdu ;)

Javascript ile Lemmings!

larweda

Çocukluğumuzun gecelerini yemiş, gözlerimize miyop/hipermotrop numara eklemiş bir efsane Lemmings, başka bir efsane olan ve artık aramızda olmayan Psygnosis'in o zamanlar hayatımıza armağan ettiği bir çok güzellikten biriydi, şimdi de bazı arkadaşlar uğraşmışlar, Lemmings'i DHTML ile yazmışlar, mozilla bir browser'la oynadım ve başarılı ötesi buldum. Bir göz atın, eski günleri yadedin!

V2 Tanıtım Videosu Çıktı

sansured

Ankaralı oyun yapım ekibi Vector Games'in oyun motoru V2'nin yeni tanıtım videosu çıktı. Daha önce de oynanabilir bir demo çıkartan ekip motordaki gelişmeleri göstermek amacıyla ufak bir video yayınladı.

Motora dinamik ışıklandırma ve gölge sisteminin eklenmiş olması çok daha gerçekçi bir hava katmış.

Videoya http://www.vector-games.com adresinden ya da doğrudan http://rapidshare.de/...avi.html adresinden ulaşabilirsiniz.