Rezervuar Penguenleri

0
redogre

Görüşler

0
redogre
Maksimum ambians için tıklayınız.
0
redogre
Maksimum ambians için tıklayınız.
0
anonim
Ya süpersiniz, katkısı olan herkesin beynine, yüreğine, bileğine sağlık. Bu arada Okan Bayülgen'in son günlerde hemen her programda penguenlerden sözettiğinin farkında mısınız:)
0
simor
Hiç hoş olmamış...
0
redogre
Yahu ben de bunu anlatmak istiyorum. Niye hoş olmamış mesela? Hayır "Beğenmeyen okumaz, zorla okutmuyoruz" diyen biri de değilim.

Dilbert'ın ilk halini görünce insan düşünüyor, çok daha iyi olabilir diye zamanla. Dilbert olacak iddiam yok ama biraz yapıcı eleştiriye açığım...
0
simor
Daha önce önyargılı mesajlar yollamamaya dikkat eden biri olduğumu bilip anlarsınız belki diye kısa ve öz yolladım ama haklısınız, benim çetelemi tutacak haliniz yok tabi.

Dilbert koysaydınız onun üzerinde tartışsaydık... Bu dilbert değil.

Burda başkalarının hatasını başka bir hata ile örtmüş bir karikatür var kusura bakmayınız.

Ayrıca zaten tabiki beğenmeyen okumaz zorla okutmuyoruz diyemezsiniz ki. Bu tek bir yanlış içerik göreceğim diye bütün fazla mesai yi okumayacacağım demektir.

Ayrıca zaten ben dahil burada tanıdığım bir çok kişi o kastettiğiniz tipleri kaale almıyor. Yorumu boş ve sorusuz kalır. Kendi cevabını da alamaz kalır öyle.

Ben bu seferlik, sizin karikatürize ederek duygularınızı dışa vurduğunuz eleştiriyi, ironi ile size iade ettim. Başka bişi yok kızmayınız.
0
simor
ek: tabi yanına emoticon eklememiş olmam eksik kılmış ilk yorumumu o da ayrı :).
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

TRT FM'de Linux Sohbeti!

linux34

29 Eylül Perşembe günü saat 15.30 - 16.00 arası TRT FM'de Linux işletim sistemi hakkına Canlı program düzenlenecektir. Haydi Penguen'ler Radyo başına :)

Frekans:95.6 FM

Küfürbaz Kiosk

redogre

Open-source iş modeli (The Economist)

larweda

Kısa bir süre önce Economist'te yayınlanan bu makale, her ne kadar camiada gerekli / gereksiz tartışmalar yaratmış olsa da açık kaynak felsefesinin gelişimine, geldiği noktaya ve kısıtlamalarına güzel (ama tarafsız olmayan) bir özet ortaya koymuş. Apache'nin, Mysql'in iş yapış modelleri, Firefox'un development süreci, wikipedia'nın hikayesi ve sıkıntıları, biyoteknoloji alanında iş yapan CAMBIA'nın open-source kavramını nasıl kullandığı ve tüm bu örneklerin artıları - eksileri üzerine güzel bir makale ortaya çıkmış, okuyalım, tartışalım. (makale maalesef ingilizce)

Turkix Datron Özel

anonim

Türkiye'nin lider dizüstü üreticilerinden Datron, Intel Sonoma tabanlı yeni nesil bilgisayarlarında, işletim sistemi olarak Turkix tarafından optimize edilmiş Linux kullanmayı tercih etti.

Alan Turing'in 100. doğum günü anısına

ChrisStephenson

23 Haziran 1912'de doğan Alan Turing'in, birbirinden tamamen farklı üç ayrı alanda, hala günümüzde hayatımızı etkileyen çok önemli bilimsel çalışmaları olmuştu.