PHP5 İle Gelen Yenilikler Semineri

0
adervis
İNETD tarafından düzenlenen "PHP 5 İle Birlikte Gelen Yenilikler" isimli seminer 25 Kasım 2006 tarihinde IBM Linux Merkezinde yapılacak. Konuşmacı : Hidayet Doğan
Seminerin konusu kısaca şöyle;
PHP 5 ile gelen yeni eklentiler, fonksiyonlar, nesneye dayalı model ve eski sürümler arasındaki farklılıklar örneklerle anlatılacaktır.

Detaylı bilgiye ve seminer programına İNETD web sayfasından ulaşabilirsiniz. Bina güvenlik kuralları gereği seminerlere mutlaka önceden kayıt yaptırmak gerekiyor.

Önümüzdeki haftalarda devam edecek seminer ise şunlar;
  • 02 Aralık 2006 Pear Nedir? Ne Sağlar?, Umut Işık
  • 09 Aralık 2006 PostgreSQL Veritabanı (PostgreSql Kull. Derneği), Devrim Gündüz
  • 16 Aralık 2006 Ruby Programlama Dili'nin Temelleri ve Ruby ile GTK Kullanarak Arayüz Tasarlamak, Pınar Yanardağ

Tüm seminerler için;
Saat : Seminerler saat 14:00' da başlayacaktır. Seminerlerin süresi yaklaşık 150-240 dakika arasında değişmektedir.
Yer : IBM Linux Merkezi
Adres : Büyükdere Caddesi YKB Plaza B Blok, Levent/İstanbul
e-posta : bilgi@inetd.org.tr

İnternet Teknolojileri Derneği
inetd.org.tr

İlgili Yazılar

Internette Kral Çıplak

yenimo

Genç Girişimciler Kulübü'nde 17 Mart 2007 cumartesi günü saat 13:30'da Murat Buyurgan "Internette 'Kral çıplak' diyecek yüzbinlerce kişi var! Şirketler interneti pazarlama stratejileri için nasıl kullanmalı?" konulu bir seminer gerçekleştirecek. Ücretsiz gerçekleştirilecek seminere etkinlik katılım formunu doldurarak katılabilirsiniz. Seminer için tıklayınız.

5. Linux ve Özgür Yazılım Şenliği Etkin Katılım Çağrısı

dfisek

Linux Kullanıcıları Derneği'nin 11-14 Mayıs 2006 tarihleri arasında Ankara ODTÜ Kültür Kongre Merkezi'nde düzenlediği 5. Linux ve Özgür Yazılım Şenliği için etkin katılım çağrısı yapıldı. Şenlikte davetli konuşmacıların yanı sıra katılımcıların bildirilerine, seminerlerine ve özgür yazılım proje ve gruplarının düzenleyeceği çalışma toplantılarına da yer verilecek. [ Detaylı Bilgi ]

LKD - Özgür Yazılım, Linux, GNOME, Mono: Yakın Tarih Semineri

anonim

Linux Kullanıcıları Derneği, IBM İstanbul Linux Serbest Yazılım Merkezi'nde, 22 Eylül Perşembe günü, Saat 17:00'de Enver Altın tarafından sunulacak "Özgür Yazılım, Linux, GNOME, Mono: Yakın tarih" isimli semineri düzenleyecek.
Katılımın ücretsiz ve herkese açık olduğu seminere konuyla ilgilenen herkesi bekliyoruz.

Ayrıntılı bilgi: Seminer Çalışma Grubu web sayfası

Bilgi Topluma Sıçrama Arayışları

anonim

Internet Teknolojileri Derneği (INETD), ITÜ Bilişim Ensititüsü ile birlikte " Bilgi Topluma Sıçrama Arayışları: Hindistan, Çin, İsral ve İrlanda Modelleri ve Türkiye için Yansımaları" başlıklı panel düzenleyecek.

15 Ocak'ta saat 14.00-17.00 arasi İTU Maslak kampüsünda yapılacak olan panele, Sabancı Üniversitesi'nden Prof. Dr. Kemal İnan, Hürriyet Gazetesi'nden Yurtsan Atakan, Tercüman Gazetesi'nden Şeref Oğuz, TUBISAD ve TBD'den temsilcilerin yanısıra AKP ve CHP'den Temsilcilerin de konuşmacı olarak katılması bekleniyor.

Kaynak: Haberanaliz

Özgür Yazılım ve Linux Günleri: Geri sayım başladı

tongucyumruk

Tahmin ediyorum ki haftaya bugün, bu saatlerde çevremdeki herkes son dakika hazırlıklarını, birşeylerin eksik olup olmadığını düşünüyor olacak. O heyecandan uzak, kafası rahat yatağına girecek olan şanslı insanlarla da bu heyecanı bir nebze olsun paylaşmak için bir hatırlatayım dedim: Özgür Yazılım ve Linux Günleri 2010, 7 gün veya 168 saat veya 10080 dakika sonra (tabii aşağı yukarı) başlamış olacak. Hazır mısınız?

Cuma ve Cumartesi olmak üzere iki gün boyunca sürecek etkinlikte neler yok ki?